Παρασκευή, Ιανουαρίου 20

Λαμπερή η βραδιά στην σημερινή γιορτή της Ε.ΠΣ.Κ.Ι. στον Μύθο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και μεγάλη επιτυχία, αν και η ημέρα ήταν εργάσιμη, στην αίθουσα δεξιώσεων Mythos + estiasis στα Περατάτα, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράλληλα με κάποιες βραβεύσεις.
Μετά από πολλά χρόνια είχαμε αλλαγή οικοδεσπότη, αφού πλέον νέος πρόεδρος στην Ένωση είναι ο Θέμης Βαλσαμής, μετά την παραίτηση Βαγγέλη Μαζαράκη.
Λογικό λοιπόν να υπάρχει ένα μικρό άγχος, μία μικρή αμηχανία από όλους, αφού όλα αυτά τα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Βαγγέλη σε αυτόν τον ρόλο.
Σημασία βέβαια έχει η απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης και η πρωτοφανής παρουσία των φίλων του ποδοσφαίρου εκεί.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές και είχαν την ευκαιρία να δουν τις βραβεύσεις τόσο των ομάδων, όσο και ανθρώπων που πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος με τους πατέρες Γεράσιμο και Νικόλαο, ενώ τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση και η πολιτική ηγεσία του νησιού.
Μεταξύ των άλλων διακρίναμε την  Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους Δημάρχους Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση, Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, τον Π.Σ. κ. Σωτήρη Κουρή, τον αντιδήμαρχο κ. Β. Κεκάτο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκο Ανουσάκη, τους Δ.Σ. κ.κ. Σπύρο Σαμούρη και  Νίκο Σκλάβο, τον καθηγητή διαιτησίας και παρατηρητής Super league κ. Γεράσιμος Μαζαράκης και πολλούς άλλους.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Σάλας άμμου κ. Στέφανος Σοϊλεμές
Φυσικά υπήρχαν αρκετοί χαιρετισμοί, μετά το καλωσόρισμα και τον μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε από τον νυν πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή και πολλές ευχές από όλους για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Στη συνέχεια έγιναν και οι βραβεύσεις στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου, στους σκόρερ, στα παιδιά των μικτών, σε Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και τιμούν την Κεφαλονιά με το Εθνόσημο στο στήθος και τις περιφερειακές ομάδες, στους παραολυμπιονίκες μας Γ. Λιγνό και Γ. Πυλαρινό, στους αριστούχους μαθητές των μικτών μας, στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Άμμου 2016, Α.Ο. Κεφαλληνία, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά και στους χορηγούς της Ένωσης μας.
Τυχερός της βραδιάς, αφού σε αυτό έτυχε το τυχερό φλουρί, ο ποδοσφαιριστής της παιδικής ομάδας του Α.Ο. Σάμης Ρόι Νταούτ, ο οποίος κέρδισε εκτός του αναμνηστικού νομίσματος της Αρχαίας Κράνης και δυο εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά οι βραβεύσεις στην γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ήταν οι παρακάτω:

1) Οι Πρωταθλητές 2015-2016
Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία: Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΠΑΙΔΩΝ 2015-2016
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2) Οι πρώτοι σκόρερ:
Α΄ Κατηγορία: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β΄ Κατηγορία: ΣΤΑΒΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ.
1) Κουγιανός Αλέξανδρος, 2) Ξυγκας Ευάγγελος, 3) Βαγγελάτος Γεράσιμος, 4) Καλογηράς Ιάκωβος, 5) Πολλάκης Σπυρίδων, 6) Κολέτσης Ευάγγελος, 7) Ρεμούντης Βασίλειος, 8) Βαλεντής Άγγελος, 9) Μπάμπης Σωτήρης, 10) Γρηγοράτος Ανδρέας, 11) Ρακας Σταύρος, 12) Βασιλάκης Μάριος, 13) Σιμωτάς Ιωάννης, 14) Αντωνάτος Κωνσταντίνος, 15) Στρακάτος Δημήτριος, 16) Πετεινάτος Ευάγγελος, 17) Βαλλιανάτος Ιάσων, 18) Τραυλός Αλέξανδρος, 19) Ρόκκος Διονύσιος, 20) Γασπαράτος Νικόλαος.
4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2015-2016:
Παίδων: Παπαγεωργίου Νικόλαος-Διονύσιος, Προσαλέντης Γεώργιος, Γουλιμής Θεόδωρος
Νέων: Αντωνίου Φίλιππος, Καμπανός Ευθύμιος
5) Οι μετέχοντες στην Περιφερειακή Ομάδα των Μικτών Ομάδων την περίοδο 2015-2016
1) Στρακάτος Δημήτριος, 2)Τανουσάι Νικόλαος, 3) Πετεινάτος Ευάγγελος, 4) Αντωνάτος Κωνσταντίνος
6) Οι Βουκελάτος Γεράσιμος και Νάτσης Θεοχάρης για την συμμετοχή τους στις Εθνικές ομάδες

7) Ο Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ποδοσφαίρου Γυναικών Άμμου 2016
8) Για την ευγενική χορηγία τους στις Μικτές Ομάδες της Ένωσής μας οι:
Ε. ΠΟΔΑΡΑΣ
KEFALONIAN
 LINES
IONION
 P. LINES
9) Οι Παραολυμπιονίκες ΛΙΓΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ για την επιτυχία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016.
Αργότερα θα ακολουθήσει πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ από την γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου