Παρασκευή, Μαρτίου 1

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:PRE GAME 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ανανεωμενο)

 Η 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Άκρως ενδιαφέρουσα η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας όπου αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Α.Ε.Κ. να βρεθεί ένα βήμα από την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας αντίθετα από τον αντίπαλο της που βλέπει δύσκολη την παραμονή του!!
Τρεις στροφές πριν ολοκληρωθεί η "κούρσα" του φετινού πρωταθλήματος και αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πολύ η πρώτη θέση. Και φυσικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αφορά την Α.Ε.Κ.. Ο Οδυσσέας δύσκολα θα σώσει την κατηγορία και αν η Πρόοδος κατακτήσει τους τρεις βαθμούς με την Σάμη τότε το  "μοιραίο" θα συμβεί πρόωρα. 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής τα ντέρμπι καλά κρατούν και αναμένεται με μεγάλη αγωνία το αποτέλεσμα τους, αφού για τον Α.Ο.Κ.Ι. με αντίπαλο για τον Παλληξουριακό που "καίγεται" για τη νίκη δε χωράει άλλο αποτέλεσμα  εκτός των τριών βαθμών για να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της Εικοσιμίας και τη δεύτερη θέση, για δε τον Παλληξουριακό το ζητούμενο και για τον ίδιο είναι μόνο η νίκη ώστε παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια να ελπίζει ότι μπορεί να μπει στα playoffs.
Τα Διλινάτα επίσης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μπουν 4αδα θέλουν νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις λιγοστές τους ελπίδες για αυτή (η διαφορά ήδη από το 1ο είναι -16 βαθμούς).
Η Πρόοδος θέλει τη νίκη απέναντι στη Σάμη αφού θα γνωρίζει από το Σάββατο το απότέλεσμα του Οδυσσέα όπου αν είναι αρνητικό θα πανηγυρίσει την παραμονή της. 
Οι άλλες ομάδες είναι σχεδόν αδιάφορες και θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο.
Συμπερασματικά, αυτή την αγωνιστική αν εξαιρέσει κάποιος το παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Οδυσσέα Ιθάκης στο οποίο δεν μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα οι πρωτοπόροι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναμένεται οι νικητές να ξεχωρίσουν πολύ δύσκολα ενώ όλα μπορούν να θεωρηθούν ντέρμπι με μια επιφύλαξη σε αυτό των Κεραμειών.

Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 2-3-13 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡ.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
2.
Σάββατο 2-3-13 ώρα 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.

ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
3.
Κυριακή 3-3-13 ώρα 15:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α.
ΠΑΙΖΗΣ Π.
4.
Κυριακή   3-3-13 ώρα 15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.

ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π.
ΣΚΑΛΤΣΗΣ Α.
5.
Κυριακή 3-3-13 ώρα 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ










ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Η Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ +15 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ;

Το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 11:00 ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας με τον αγώνα ανάμεσα στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. και του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι που θεωρητικά και φυσιολογικά δίνει απόλυτο φαβορί τους κιτρινόμαυρους του Αργοστολιού.
Οι γηπεδούχοι πολύ ανώτεροι, επαναλαμβάνουμε, φυσιολογικά δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη νίκη που θα τους φέρει συγχρόνως ένα βήμα πριν την κατάκτηση της 1ης θέσης της κατηγορίας για την κανονική του περίοδο η οποία θα τους δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα (;) για όλη τη σειρά των playoffs. Όμως αυτό που περιμένουν είναι τα καλά νέα από το απογευματινό παιχνίδι αφού θέλουν νίκη!! του Α.Ο.Κ.Ι. για να αποκτήσουν το +15 και να πάνε χωρίς αντίπαλο στον τελικό αν στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τη λήξη έχουν μόνο νίκες.
Από την άλλη ο Οδυσσέας που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό δεν φαίνεται να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Όμως ανεξάρτητα από τι θα γίνει είτε παραμείνει είτε υποβιβαστεί είτε χάσει είτε κερδίσει η ομάδα του Κ. Κουτσουβέλη προσπάθησε πολύ για να κάνει μια καλή παρουσία κάτι που κατάφερε προς το τέλος και σε μια περίοδο που τα πάντα είχαν κριθεί για αυτήν. Θεωρούμε ότι άργησε να "ξυπνήσει"!
Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν επικρατήσει εύκολα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επί της Προόδου Ιθάκης με σκορ 7-0. Ήττα στο Βαθύ γιατον Οδυσσέα από την Εικοσιμία με σκορ 5-1!
Ο Σπ. Παπαδάτος δε αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται άλλη μια αγωνιστική να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές δίνοντας συγχρόνως χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Κ. Κουτσουβέλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ν. Προσαλέντη που είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από αυτό το παιχνίδι χωρίς φυσικά να είναι μόνο αυτό. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Πανεύκολο πέρασμα των πρωτοπόρων και αήττητων του πρωταθλήματος από το Βαθύ με το σκορ να σταματά στο 9-0!!
Φαβορί: Μόνο με θαύμα μπορεί να αποφύγει την ήττα ο Οδυσσέας ή αλλιώς αν αυτοκτονήσει η Α.Ε.Κ. μπορεί να φύγει από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με κάτι θετικό. 
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Μουζακίτη Βασ.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.











ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΞΗ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ
Η αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας και  ώρα 3:30 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο με τον πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες αγώνα μεταξύ Παλληξουριακού και Α.Ο.Κ.Ι..
Οι τυπικά γηπεδούχοι του Ληξουριού με την πλάτη στον τοίχο δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα τεθούν εκτός 4αδας από το +15 της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. και το πιθανότερο στο τέλος να μην μπορούν να καλύψουν την διαφορά και να μείνουν εκτός playoffs.
Όσον αφορά τώρα τους φιλοξενούμενους του Αργοστολιού κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα είναι αφού θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε να έχουν το πλεονέκτημα έδρας από την Εικοσιμία (αυτές οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στον έναν ημιτελικό).
Έτσι μπορούμε να περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι το οποίο κατά την άποψη μας αναμένεται να κριθεί στη θέληση και το πείσμα των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.
Οι τυπικά γηπεδούχοι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού προέρχονται από σπουδαία νίκη επί της Σάμης 3-1, όπως και οι "μαυρόασπροι" του Αργοστολιού αλλά πολύ δύσκολα επί του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 2-1.
Προβλήματα δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες και τόσο ο Γ. Θωμάς όσο και ο Γ. Τόγιας θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν στο ντέρμπι.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη για την ομάδα του Αργοστολίου με σκορ 2-1.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι για να κάνεις σίγουρες προβλέψεις, όμως ένα μικρό προβάδισμα θα λέγαμε ότι το έχει ο Α.Ο.Κ.Ι. που πρέπει να κοπιάσει πολύ για να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον δυνατό Παλληξουριακό που έχει και αυτός ανάγκη από τους βαθμούς.
Διαιτητής: Ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Βασιλόπουλο Δημ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 










ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή, και ώρα 3:30 όπου στο Βαθύ η Πρόοδος φιλοξενεί την δυνατή και αξιόλογη ομάδα της Σάμης.
Ένα παιχνίδι το οποίο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα της προηγούμενης ημέρας μεταξύ Α.Ε.Κ.-Οδυσσέα δηλαδή ήττα του δεύτερου  (που είναι και το πιθανότερο) η διαφορά μεταξύ των δυο Ιθακήσιων ομάδων θα φτάσει στους 9 βαθμούς, μια διαφορά που δεν καλύπτεται στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αφού και οι δυο Ιθακήσιες ομάδες έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας). Φυσικά η Πρόοδος θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αντιπάλου της και το μόνο που θα την ενδιαφέρει είναι το τρίποντο της νίκης.
Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα οι γηπεδούχοι έστω και στις τελευταίες αυτές αγωνιστικές θα πρέπει να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο, ώστε να αλλάξουν την εικόνα τους και να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκες και γιατί όχι και καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα απαλλαγμένοι εδώ και καιρό από αυτό, θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθουν στις επιτυχίες αλλά και να ανέβουν ακόμη ψηλότερα βαθμολογικά.
Η μεν "κοκκινόμαυροι" της Ιθάκης προέρχονται από βαριά ήττα στο Αργοστόλι με την Α.Ε.Κ. 7-0 και θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Από ήττα προέρχονται και οι "κυανόλευκοι" της Σάμης 3-1 από τον Παλληξουριακό.
Σοβαρό πρόβλημα για τον Ο. Κωστόπουλο αποτελεί η απουσία του Κιοράϊ και αυτή την αγωνιστική αφού είναι τιμωρημένος. Ο Θ. Βουκελάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Ισόπαλος με σκορ 1-1 είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας των δυο ομάδων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Η Πρόοδος ούτως ή άλλως θα παλέψει για τη νίκη όμως δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη η Σάμη είναι ικανή για όλα.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Παίζη Παν.
    
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ












ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Την ίδια ώρα (3:30, μ.μ) στις Κεραμειές η 2η του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Εικοσιμίας φιλοξενεί τα Ομαλά σε έναν σημαντικό αγώνα για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθούν στην 2η θέση ή ακόμη και να αυξήσουν την διαφορά από τον 3ο Α.Ο.Κ.Ι. σε περίπτωση ευνοϊκού για αυτούς, αποτελέσματος στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το οποίο θα έχει διεξαχθεί την προηγούμενη και θα είναι γνωστό!!!!!
Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου σίγουρα είναι καλύτερη, αρκετά θα λέγαμε ποιοτικότερη και αγωνίζεται στην έδρα της. Έτσι αυτομάτως γίνεται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης στο ενεργητικό της.
Τα παραπάνω φυσικά και δεν αποτελούν εγγύηση για τη νίκη αφού οι "μαυρόασπροι" των Ομαλών τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν μια αξιοπρόσεκτη εικόνα με αποτέλεσμα να τα κάνουν πολύ επικίνδυνα. Μάλιστα κατεβαίνουν στις Κεραμειές με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη τους νίκη 3-1 επί των περυσινών πρωταθλητών Διλινάτων. Έτσι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αν θέλουν να μη δώσουν κάποιο "δώρο" σε αντιπάλους και διώκτες τους αλλά και να "χαρίσουν" την 2η θέση.
Η Εικοσιμία την προηγούμενη αγωνιστική είχε εύκολο έργο απέναντι στο Οδυσσέα στην Ιθάκη τον οποίο νίκησε με σκορ 5-1. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι όπως προαναφέραμε που "καθάρισαν" τα Διλινάτα 3-1!!
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Εκτός έδρας νίκη για την Εικοσιμία με σκορ 2-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Η Εικοσιμία είναι το φαβορί. Τα Ομαλά μπορεί να είναι αδιάφορα βαθμολογικά αλλά όπως κάθε φορά θα παλέψουν για το καλύτερο και σίγουρα δε θα πάνε για "εκδρομή" στις Κεραμειές.
Διαιτητής: Ο κ. Μενεγάτος Ελ. με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Σκαλτσή Αθ.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 










ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ
Τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής αυτό μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Διλινάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ίδια ώρα με τον πολύ δυνατό Παγκεφαλληνιακό να φιλοξενεί την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Διλινάτων σε ένα ντέρμπι μεταξύ δυο πολύ δυνατών ομάδων.
Τα Διλινάτα να μην κρατούν πλέον στα χέρια ή αν θέλετε στα πόδια τους την δική τους τύχη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μήπως τελικά και καταφέρουν σε συνδυασμό με ευνοϊκά για αυτούς αποτελέσματα των αντιπάλων τους να αποφύγουν την πιθανή αυτή αποτυχία (θα είναι αποτυχία αφού είναι η περυσινή πρωταθλήτρια).
Η απρόσμενη για αυτούς ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και μάλιστα 3-1 από τα Ομαλά τους έχει φέρει σε δυσχερή θέση και όπως είπαμε την τύχη τους την κρατάνε άλλοι.
Ο Παγκεφαλληνιακός πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, μέσα από το δυναμικό του παιχνίδι και μακριά από το άγχος του υποβιβασμού είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν "χαρίζεται" σε κανέναν. Έτσι το έργο των φιλοξενούμενων αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο.
Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες. Οι μεν γηπεδούχοι από τον Α.Ο.Κ.Ι. 2-1 με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό για την ομάδα την ομάδα του Γ. Τόγια, ενώ οι φιλοξενούμενοι από ήττα σοκ για αυτούς 3-1 από τα Ομαλά.
Πρόβλημα για τον Παγκέ και τον Ν. Βουτσινά αποτελεί η απουσία λόγω τιμωρίας του κορυφαίου αμυντικού του, Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, ενώ ο Τ. Φωής δεν έχει κάποια ιδιαίτερα εκτός από τις γνωστές απουσίες.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχαν επικρατήσει τα Διλινάτα με σκορ 2-1.
Φαβορί: Και οι δυο ομάδες είναι ικανές να πετύχουν τη νίκη. Από εκεί και πέρα στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί ποιος το θέλει περισσότερο.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλος Σερ. και Μουζακίτη Βασ.
Η βαθμολογία σε 15 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
39
46-06
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
34
37-10
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
29
33-13
4.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
25
26-21
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
23
21-29
6.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
16
17-25
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
14
20-31
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
12
14-13
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ *
08
06-25
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ *
02
10-57
                            * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                       Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                       Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                       Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.    
                   *  Οι ομάδες με τον αστερίσκο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η επόμενη αγωνιστική (17η) 9-10/3/2013
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου