Δευτέρα, Ιουνίου 3

ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2013 ΟΙ "ΑΟΥΑ"....ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ


Σε έναν πανέμορφο χώρο, όπως είναι αυτός του πάρκου "ΠΡΟΚΡΙΣ" στα Μαζαρακάτα, ο οποίος ήταν κατάμεστος από φίλους του ποδοσφαίρου 5Χ5, πραγματοποιήθηκε εν μέσω μουσικής και χορού ρυθμού Ζούμπα με το υπέροχο σχήμα της καθηγήτριας χορού κ. Χρ. Μαρούλη, χθες βράδυ ο τελικός του πρωταθλήματος 5Χ5 Ίντερσπορτ challenge.
Η διοργανωτές είχαν κάνει τα πάντα για την επιτυχία της διοργάνωσης και τα κατάφεραν αφού το αποτέλεσμα στος τέλος του δικαίωσε απόλυτα.
Φιναλίστ στον τελικό δυο πολύ καλές ομάδες οι "Ιπτάμενοι Σαμικοί" και οι περυσινοί πρωταθλητές "Αούα και παραμύθι". Πέρυσι βέβαια με την ονομασία "Και.... Ρόζ".
Το θέαμα ήταν αρκετά υψηλό και οι μετέπειτα πρωταθλητές μπήκαν από την αρχή με φόρα παίρνοντας τον αέρα των αντιπάλων τους αφού προηγήθηκαν 4-0. Στη συνέχεια οι "Σαμικοί ιπτάμενοι" Δικαιολόγησαν τον τίτλο τους ανεβάζοντας  την απόδοση τους και μειώνοντας σε 4-2. 
Ο Καραίσκος είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε να κάνει αρκετές αποκρούσεις για να κρατηθεί το σκορ εκεί, αλλά και τα δοκάρια του δυο φορές σταμάτησαν τους Σαμικούς.
Νέο ξέσπασμα στη συνέχεια από τους "Αουα" που πετυχαίνοντας άλλο ένα επιμέρους 4-0 τελείωσαν οριστικά το ....παραμύθι "προσγειώνοντας" τους Σαμικούς.
Όμως το θέαμα συνέχισε να είναι εντυπωσιακό και οι "Αουα" να επικρατούν με το τελικό 8-5 και να σηκώνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την κούπα στον "ουρανό" των Μαζαρακάτων.
Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι:
"Αουα και παραμύθι": Μπούσι 3, Ντουκάϊ 3, και Μπερμπατιώτης 2.
"Ιπτάμενοι Σαμικοί": Αμούργης Γιαν. 2, Αμούργης Αρ. 1, Τουλάτος 1 και Αποστολάτος Σπ. αυτογκόλ.
Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας.
Οι συνθέσεις
«Αουά και Παραμύθι»: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Ντουκάι, Αποστολάτος, Μπούσι, Μπερμπατιώτης.
«Ιπτάμενοι Σαμικοί»: Μιχαλάτος, Αμούργης Γιαν., Αμούργης Αρ., Περιβολάρης, Τουλάτος, Καππάτος, Άλντο.
Μετά την λήξη του αγώνα έγιναν οι απονομές τόσο στους πρωταθλητές όσο και κάποιες ειδικές από τον αντιδήμαρχο πολιτισμού-αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Ε. Κεκάτο.
Βραβεύθηκαν η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών Κεφαλονιάς και ο διευθυντής της κ. Σ. Σακκαλής, ενώ παραβρέθηκε πολυπληθής ομάδα για τις ανάγκες του αγώνα.
Η δασκάλα του χορευτικού κ. Χρ. Μαρούλη όπως και οι μαθήτριες της.
Ο μικρότερος ποδοσφαιριστής σε ηλικία, που συμμετείχε στην διοργάνωση και ήταν ο Κ. Χρηστάτος καθώς και ο μεγαλύτερος που ήταν ο Αρ. Γκινούστης.
Το σύνθημα που κυριάρχησε κατά την απονομή εν μέσω αιτήματος στον αντιδήμαρχο κ. Κεκάτο ήταν "γήπεδο στην Σάμη" κάτι που υποσχέθηκε να ικανοποιήσει.  
Να σημειώσουμε ότι οι πρωταθλητές στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  5Χ5 Ίντερσπορτ challenge που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου