Κυριακή, Ιουνίου 2

ΤΕΛΟΣ ΤΑ "ΒΑΣΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 3-0
                                                           
Με ήττα έκλεισε τη συμμετοχή της στα playoffs ανόδου η Α.Ε.Κ.  
3-0 από Αναγέννηση στην Πάτρα
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Α/Α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3 - 0 
2.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
1 - 1 
Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο «Φ. Αραβαντινός» της Πάτρας η Α.Ε.Κ. στην τελευταία παρουσία της στα playoffs ανόδου δεν κατάφερε να πάρει έστω και την τελευταία ώρα τη νίκη αφού έχασε με σκορ 3-0 από την Αναγέννηση Πατρών, κλείνοντας μια καλή παρουσία σε αυτά (αν εξαιρέσει κανεις τα δυο τελευταία παιχνίδια που χάλασε κάπως την εικόνα της).
Η ομάδα της Πάτρας που με αυτή τη νίκη έκανε «σεφτέ» στην σειρά προηγήθηκε στο σκορ 1-0 στο 14’ με ωραίο πλασέ του Τσαλτά.
Στο 17’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν εκ νέου αφού στο απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Παπαδόπουλου η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Άννινου.
Με αυτό το σκορ και χωρίς πολλές φάσεις θα ολοκληρωθεί το ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι στο 50’ θα αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Αδαμόπουλος θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Κόλλια και θα πάρει την «άγουσα» για τα αποδυτήρια.
Αυτό όμως δεν στάθηκε μοιραίο για την Αναγέννηση αφού στο 73’ θα είναι αυτή που θα προηγηθεί 2-0 με έξυπνο πλασέ του Τζελέπη.
Και σα να μην έφθανε αυτό η ομάδα του Φ. Σχοινά θα επιτύχει και το 3-0 στο 82’ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Παπαδόπουλου δίνοντας τελικά διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα του.
Τέλος, οι γηπεδούχοι θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με «δέκα» αφού στο 92’ ο Μαντούκας θα δει την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Κόλλια.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κόλλιας  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Δαρσινό και Χ. Κόλλια από την Αιτωλοακαρνανία.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Φ. Σχοινάς): Τσαουντέλιο, Κονιδάρης, Αδαμόπουλος, Κοκόλης, Σπανός, Τσίμπιτσης, Ζαφείρας, Τσάλτας, Τζελέπης, Σαμπανέι, Παπαδόπουλος.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (Σπ. Παπαδάτος): Άνινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλας, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτης, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Χασάι.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  1-1
                                                                  

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Η Θύελλα χάλασε τη φιέστα του ΠΑΟ Βάρδας

         






Με γκολ του Γιάννη Κομιώτη από τα… αποδυτήρια (1΄) και του Παντελή στην εκπνοή του παιχνιδιού (90΄) η Θύελλα Αμπελοκήπων πήρε την ισοπαλία στο «Γρηγόριος Καλάκος» και έκλεισε τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου με την κατάκτηση της 2ης θέσης, χαλώντας τη φιέστα των γηπεδούχων που μαθηματικά είχαν «κλειδώσει» την άνοδο στην ενοποιημένη Γ΄ & Δ΄ Εθνική.
Η Θύελλα σήμερα απέδειξε ότι αυτή θα έπρεπε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, αφού έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ανάγκασε τον κόσμο της Βάρδας να τη χειροκροτήσει πολλές φορές στο ματς. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμα παιχνίδι, στη διαδικασία των μπαράζ, σκόραρε στο 90΄ και πήρε αποτέλεσμα! 
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
1' ΓΚΟΛ για τη Θύελλα στο πρώτο λεπτό του ματς. Ο Γ. Κομιώτης με σουτ νίκησε τον Τσάκωνα και έκανε το 0-1.
16' Πρώτη καλή στιγμή για την Βάρδα, το σουτ του Καπατσούλια από τη γωνία της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.
41' Καλή ευκαιρία για τη Θύελλα, το σουτ του Ι. Κομιώτη πέρασε λίγο άουτ.
43' Φάουλ από αριστερά με τον Δημητρόπουλο για τον ΠΑΟΒ, ο Νικολετάκης από κοντά με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
46' Σουτ του Μπισμπάρδη πάνω από τα δοκάρια.
48' Νέα χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ και πάλι με τον Μπισμπάρδη που βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας.
61' Ο Νικολετάκης πήγε να «κρεμάσει» τον Διαμαντή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
64' Καλή σέντρα από αριστερά για την Βάρδα από τον Χαματάι, ούτε ο Νικολετάκης, ούτε ο Καπατσούλιας που «πετάχτηκαν» στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσαν να την σπρώξουν στα δίχτυα.
67' Νέα χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σέντρα από δεξιά, ανενόχλητος ο Καπατσούλιας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
81' Πλασέ του Παντέλη μέσα από την περιοχή για την Βάρδα, άουτ.
86' Σουτ του  Τσουκαλά, λίγο άουτ.
90' ΓΚΟΛ ισοφάριση 1-1 για την Βάρδα από τον Παντελή με φοβερό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Δ. Πανόπουλος με βοηθούς την κα Σ. Αθανασοπούλου και τον κ. Μ. Καρβούνη από την Αργολίδα.
ΠΑΟΒ: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος, Βραχνής, Καραχάλιος, Τσουκαλάς, Βαρβαρέσος, Δημητρόπουλος (60΄ Χαματάι), Καπατσούλιας, Νικολετάκης (73΄ Παντέλης), Μπισμπάρδης (73΄ Γούρμος).
ΘΥΕΛΛΑ: Διαμαντής, Γιακουμέλος (75΄ Μαλαφούρης), Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κάρδαρης, Στ. Κομιώτης, Τσιριγώτης, Ι. Κομιώτης, Γ. Κομιώτης, Μαρούδας, Τριανταφυλλίδης, Γ. Μαρίνος
*Αξίζει να τονίσουμε πως στην ανάπαυλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας διασκέδασε το κοινό του «Γρ. Καλάκος» με κάποια χορευτικά.
 
Η τελική βαθμολογία σε 6 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
16
11 - 05
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
11
11 - 06 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
05
06 - 07
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
01
03 - 13 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου