Σάββατο, Νοεμβρίου 9

Super league:Βράβευση Βασίλη Κουτσιανικούλη-MVP 10ης αγωνιστικής


Το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Βασίλη Κουτσιανικούλη του ΟΦΗ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο παρέδωσε ο φίλαθλος της ομάδας κ. Αντώνης Αραβιάκης.
Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δήλωσε:
«Το σημαντικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι επιτέλους πήραμε την πρώτη μας νίκη, που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Είμαι και εγώ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη και ξέρουμε όλοι μας τις απαιτήσεις που υπάρχουν».
Σχολιάζοντας ακολούθως τη συνέχεια για την ομάδα του και συγκεκριμένα τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα, με πρώτο αυτό του Σαββάτου στο οποίο έχουμε όλοι το μυαλό μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Εμείς προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να είμαστε 100% προετοιμασμένοι, ώστε να πάρουμε και στα Γιάννενα θετικό αποτέλεσμα». 
Για τη συμβολική κίνηση να παραλάβει το βραβείο του από έναν εκ των κατόχων διαρκείας της ομάδας, υπογράμμισε: «Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή και για να πάρω αυτό το βραβείο, είναι αυτός που ψήφισε και όλο αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Σίγουρα έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς, εμείς αργήσαμε να του φέρουμε την πρώτη νίκη και ελπίζω στη συνέχεια να του δίνουμε χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου