Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Γ. Σαρρής:«Στην Εθνική αξίζει το καλύτερο»


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Πριν από λίγη ώρα ενημέρωσα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο κ. Σάντος θα κλείσει τον κύκλο του στην Εθνική Ομάδα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Είναι προφανές ότι, ανεξάρτητα από την απόφασή του, ο κ. Σάντος εξακολουθεί να απολαμβάνει τον σεβασμό μας. Εκ μέρους μας δεν πρόκειται να μειωθεί έστω κατ’ ελάχιστον η προσπάθεια εκπλήρωσης των κοινών με τον απερχόμενο προπονητή μας στόχων στο Μουντιάλ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα στηρίξει τη δουλειά τού ομοσπονδιακού τεχνικού και θα συνεργαστεί μαζί του μέχρι την τελευταία ημέρα που θα φορά το εθνόσημο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα το έπραττε αν ο κ. Σάντος διατηρούσε το προνόμιο να ηγείται αγωνιστικά της 12ης καλύτερης Εθνικής Ομάδας του κόσμου και 8ης της Ευρώπης.
Σε αυτή την ομάδα αξίζει το καλύτερο και να είναι όλοι βέβαιοι ότι είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο. Αποτελεί άμεση προτεραιότητά μου η αναζήτηση και εύρεση της ενδεδειγμένης λύσης για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, έτσι ώστε να μεταβεί ομαλά στην επόμενη μέρα και να πορευτεί με ασφάλεια, από τον προσεχή Σεπτέμβριο, στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Πάνω από όλους μας, εγγυητές για τη συνέχιση των επιτυχιών της τελευταίας δεκαετίας είναι οι διεθνείς παίκτες, τους οποίους εμπιστευόμαστε πλήρως, όπως και το επιτελείο της Εθνική μας, και δεν κουραζόμαστε να στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ψυχικές και υλικές».
http://www.epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου