Σάββατο, Μαρτίου 7

Νίκη παραμονής των Φωκάτων 1-0 τον Οδυσσέα (Φώτο)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  1-0
                                   
Πολύ σκληρά για να "πεθάνουν" τα Φωκάτα
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχόπτωση  τα Φωκάτα αν και αγωνίστηκαν με «10» λόγω έλλειψης μικρού ξεπέρασαν τα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών και πήραν μια μεγάλη νίκη παραμονής στο τέλος από τον Οδυσσέα Ιθάκης σήμερα το πρωί στις Κεραμειές και ανάσαναν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά!
Το θέαμα δεν ήταν καλό και οι φάσεις πολύ λίγες και μετρημένες στα δάχτυλα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ενώ στο δεύτερο τα Φωκάτα σε μια προσπάθεια να πάρουν τους τρεις βαθμούς ανέβασαν την απόδοση τους, ήταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεζαν τους αντιπάλους τους, αλλά τα πολλά λάθη δεν έφερναν το αποτέλεσμα ώσπου στο τέλος πήρε το "όπλο" του ο έμπειρος Σπ. Χρυσανθακόπουλος και καθάρισε με το τρίποντο.
Να πούμε εδώ ότι στο 15’ ο διαιτητής κ. Ι. Καπογιαννόπουλος θα νιώσει ένα τράβηγμα με αποτέλεσμα να αλλάξει ρόλους με τον πρώτο βοηθό κ. Δ. Τριάντο ο οποίος συνέχισε και ολοκλήρωσε το υπόλοιπο του αγώνα.
Επίσης στο 77’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μιλτ. Σέρρας και την  θέση του πήρε ο Θ. Μάστορας, ενώ έγινε εσωτερική αλλαγή και θέση κάτω από την εστία των γηπεδούχων πήρε ο Μπουγάς.
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους του Οδυσσέα και τον Κώτση να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει για να αποκρούσει προσωρινά ο Μιλτ. Σέρρας, στην επαναφορά ο Bisha μέσα από την περιοχή θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
Νέα ευκαιρία, η δεύτερη στο παιχνίδι και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 39’. Μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα φέρει τον Π. Κουτσουβέλη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αφου αποφεύγει δυο αντιπάλους, βγαίνει στο ύψος του πέναλτι απέναντι από τον Μιλτ. Σέρρα, εκεί θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις του πρώτου 45λεπτου.
Στο δεύτερο και πάλι οι καλές φάσεις απουσίασαν και η πρώτη επικίνδυνη θα είναι στο 85’ όταν ο Ντουκάι έξω από την περιοχή και δεξιά θα βγάλει μια συρτή παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι με τον Ψυμούλη αμαρκάριστο να πλασάρει και η μπάλα να φεύγει άουτ ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ζ. Κουτσουβέλη.
Έτσι φτάσαμε στο 87’ με τον έμπειρο μέσο της ομάδας να παίρνει στην πλάτη του, τους «κυανόλευκους» και με ένα εντυπωσιακό γκολ να δίνει ένα «χρυσό» τρίποντο παραμονής στην ομάδα του. 
Συγκεκριμένα λίγο έξω από την περιοχή και παράλληλα με την εστία των Θιακών με ωραία ατομική ενέργεια αποφεύγει δυο αμυντικούς και πιάνει ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ένα εντυπωσιακό γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Διαιτητής ξεκίνησε ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος και το ολοκλήρωσε ο κ. Δ. Τριάντος α’ βοηθός. Η κα Κ. Γιαννοπούλου ήταν η άλλη βοηθός στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Σέρρας Μιλτ. (77’ λ.τ. Μάστορας), Malshi, Μπουγάς, Χρίστο, Φραντζής, Ντουκάι, Σαλαπάτας, Βαγγελάτος, Ψυμούλης, Χρυσανθακόπουλος.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Ζ. Κουτσουβέλης, Περίχαρος (58’ Λιβιεράτος), Κώτσης, Μαλιακρίδας, Φατούρος, Αργυρακάκης, Bisha, Βασιλόπουλος, Π. Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Cela.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου