Κυριακή, Μαρτίου 1

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Πυλαριακό που ελπίζει... Νίκη 2-1 τους Πρόννους (Φώτο)


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  2-1
                           
Νίκησε και ελπίζει ο Πυλαριακός που δεν ισοφάρισε το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στα Τζανάτα (1-3)

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με 20’ καθυστέρηση λόγω καιρού και στο ντέρμπι των ουραγών σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Πυλαριακός με τη νίκη του 2-1 επί των Πρόννων, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και παρά την άσχημη κατάσταση του τερέν κυκλοφόρησαν μπάλα έχοντας κατοχή πιέζοντας τους Πρόννους. Άλλωστε δεν είχαν και άλλη επιλογή αφού με ήττα αποχαιρετούσαν την κατηγορία. Έτσι τα γκολ ήρθαν γρήγορα και μπήκαν οι βάσεις για τη μεγάλη τους νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο και οι Πρόννοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα με σκοπό την γρήγορη ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι από την άλλη με σωστή άμυνα προσπαθούσαν να μη δεχθούν γκολ και με κάποια αντεπίθεση να το πετύχουν αυτοί.
Τελικά δεν άλλαξε κάτι και οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου πήραν το τρίποντο που τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της παραμονής, χωρίς βέβαια να έχουν καλύψει το σκορ της ήττας του μεταξύ τους αγώνα του πρώτου γύρου και το 1-3 στα Τζανάτα.
Φάσεις και γκολ
Ο Π. Σταμούλης στο 11’ θα βγάλει σέντρα από δεξιά, ο Παπαδάτος θα κάνει κεφαλιά πάσα στον Σολδάτο μέσα στην περιοχή και τον τελευταίο με προβολή να ανοίγει το σκορ 1-0 για την ομάδα του. 
Στο 14’ ο έμπειρος επιθετικός Κ. Βιτωράτος δεν κάνει καλό σουτ μέσα στην περιοχή και αριστερά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ από την εστία του Παπαβασιλείου. 
Οι φιλοξενούμενοι ξεπερνώντας το «σοκ» του 0-1 σε βάρος τους άρχισαν να συνέρχονται στη συνέχεια και στο 22’ ο Κ. Ζαπάντης μετά από ωραία προσπάθεια θα πιάσει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μακρής είναι εκεί και αποκρούει την μπάλα.
Στο 25’ ο Σολδάτος θα διώξει δυνατά από την περιοχή του, η μπάλα φτάνει στον ταχύτατο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Π. Σταμούλη ο οποίος θα περάσει στον Βιτωράτο που θα μπει στην περιοχή από αριστερά, αποφεύγει τον Αλεξίου και με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Πρόννων για το 2-0.
Διαμαρτυρίες θα έχουμε στο 27’ όταν ο Τραυλός θα σουτάρει ψηλοκρεμαστά έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα σκάσει στο «χόρτο» με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε γκολ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος του Μακρή, με διαιτητή και βοηθό όμως να δίνουν συνέχεια στο παιχνίδι.
Ο Κ. Ζαπάντης στο 27’ κερδίζει το φάουλ έξω από την περιοχή και το εκτελεί ο ίδιος, με το δυνατό σουτ που πραγματοποιεί να στέλνει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μακρή μειώνοντας σε 2-1, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Μεγάλη ευκαιρία θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 34’ ο Κ. Ζαπάντης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα στον αμαρκάριστο Κουρκουμέλη, ο οποίος θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση στην κεφαλιά που πραγματοποιεί στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.  
Στην αντεπίθεση στο 39’ για τους φιλοξενούμενους ο Π. Σταμούλης θα γυρίσει την μπάλα στον Κουλουμπή αλλά η μπάλα θα κολλήσει στα νερά με αποτέλεσμα να μην φτάσει στον συμπαίκτη του για ένα εύκολο 3-1.
Χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο και στο 61’ ο Αναγνώστης από θέση αριστερά θα πιάσει το σουτ, μετά την πάσα του Λιναρδάτου, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.
Ο Ποταμιάνος στο 71’ θα επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ αλλά η κατάληξη της μπάλας θα είναι έξω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Ο Κ. Ζαπάντης στο 75’ θα εκτελέσει απ’ ευθείας ένα φάουλ αλλά ο Μακρής δεν αιφνιδιάζεται και απομακρύνει την μπάλα με γροθιές μακριά από την εστία του.
Μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 78’ με τον Ορ. Κουλουμπή, μετά την πάσα του Μπαλάι, να πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει σύριζα άουτ από το δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Οι γηπεδούχοι στο 82’ και πάλι θα βγουν στην αντεπίθεση με τους Κουλουμπή-Μπαλάι να συνδυάζονται εξαιρετικά αλλά το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται από τον Παπαβασιλείου.
Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων στο 84’. Ο Ν. Σταμούλης, μετά την μπροστινή πάσα του Ποταμιάνου,  θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Παπαβασιλείου που πραγματοποιούσε έξοδο εκτός της περιοχής του και τον τελευταίο να βρίσκει την μπάλα με το χέρι χωρίς ωστόσο διαιτητής και βοηθός να υποδείξουν κάτι.
Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Κ. Ζαπάντης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μακρής αποκρούει προσωρινά η μπάλα φτάνει στον Μαγουλά μετά το γέμισμα του Χιόνη, που θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Μακρής θα κάνει εξαιρετική απόκρουση κρατώντας το 2-1 για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι στο 88’ θα συνεχίσουν με «δέκα και στο 89’ με «εννιά» αφού θα αποβληθούν με 2η κίτρινη κάρτα οι, Κ. Ζαπάντης και Δ. Χιόνης. Ο πρώτος για δυνατό μαρκάρισμα και ο δεύτερο για διαμαρτυρία.
Στο 90’+ ο Πυλαριακός θα χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα στα Τζανάτα αφού ο Ποταμιάνος, μετά το κόρνερ του Π. Σταμούλη θα αστοχήσει από πολύ ευνοϊκή θέση στην κεφαλιά που θα πιάσει.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Κ. Γιαννοπούλου.
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Γ., Κουλουμπής Ορ., Παπαδάτος, Βιτωράτος (72' Σταμούλης Ν.), Ποταμιάνος, Μπαλάι, Διαμαντής, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Σολδάτος Γρ.
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Αλεξίου, Παππάς, Μαγουλάς, Σολωμός, Κουρκουμέλης (73' Κουτροκόης), Τραυλός (46' Ζαπάντης), Ζαπάντης Κ., Κατσιλίδης (32' Λιναρδάτος), Χιόνης, Αναγνώστης.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου