Πέμπτη, Μαρτίου 5

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες της 8ης Περιφέρειας

Δυστυχώς καμμία απο τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και πλέον δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αναλυτικά τα παιχνίδια:
ΠΑΙΔΕΣ
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1-1 (3-4 πεν.)
Φιλμ αγώνα:
22'  ΓΚΟΛ!  Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά ο Μελιάδης ανοίγει το σκορ.
34'  Σουτ του Στεργιώτη η μπάλα άουτ.
38'  ΓΚΟΛ! Ισοφάρισε η 7η Περιφέρεια με αυτογκολ του Δαυλά. Η φάση ξεκίνησε όταν ύστερα απο σουτ του Βαγγέλη έδιωξε εντυπωσιακά ο Πέτρου σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Στεργιώτη που σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών με τελευταίο τον Δαυλά και κατέληξε στα δίχτυα.
50' Φάουλ του Βαγγέλη απο καλή θέση έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πέτρου
79' Ασυννενοησία της άμυνας, το εκμεταλεύτηκε ο Βαγγέλης όμως στο τετ-α-τετ με τον Πέτρου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
80' Ο Μαρτίνης έτοιμος για το γκολ όμως ο Πέτρου με μεγάλη επέμβαση κράτησε το 1-1 ενώ στη συνέχεια ο Δαυλάς απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του.
Τέλος της αναμέτρησης. Θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι για την αποφυγή ισοβαθμιών στο τέλος των ομίλων.
2-1 Καλόφωνος
2-2 Καραγιάννης
3-2 Μελιάδης
3-3 Φέκκας
3-3 Δρόσος (απέκρουση)
3-3 Πολίτης (απέκρουση)
3-3 Μακρής (άουτ)
3-4 Μαρτίνης
3-4 Βασιλικόπουλος (απέκρουση)
Συνθέσεις
8η Περιφέρεια (Φ. Σχοινάς – Β. Νταλαπέρας): Πέτρου, Ζερβουλάκος, Βασιλικόπουλος, Μελιάδης, Δαυλάς, Ράμα, Κάρδαρης (52' Κωτσόπουλος), Ράπτης (74' Καλόφωνος), Μακρής, Αθανασακόπουλος (62' Δρόσος), Μασούρας

7η Περιφέρεια: Σουρδής, Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Αρβανίτης, Καραγιάννης, Μιχελής (41' Κούτσιας), Βαγγέλης, Μαρτίνης, Στεργιώτης, Αναστασίου (55' Φέκκας), Κολλινιάτης (65' Τζαβίδας)
ΝΕΟΙ
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1-3
Φιλμ αγώνα:
33' ΓΚΟΛ! Ο Καραβατάς με υπέροχη ατομική προσπάθεια απο πλάγια ανοίγει το σκορ!
52' ΓΚΟΛ!  Ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας απο αριστερά στον Χρυσανθόπουλο, ο οποίος στο τετ-α-τετ πλάσαρε τον Κυρίτση ο οποίος απέκρουσε αρχικά αλλά η μπάλα παίρνοντας περίεργη τροχιά κατέληξε τελικά στα δίχτυα της ομάδα του.
55' Τετ-α-τετ Λαμπρόπουλου, μπλόκαρε ο Κυρίτσης
62' Ο Λαμπρόπουλος απο δεξιά έκανε το σουτ, απέκρουσε και πάλι ο Κυρίτσης
63' Ο Ρούντος έκανε την κάθετη στον Θεοδωρόπουλο κι εκείνος απο πλάγια θέση έκανε το σουτ που πέρασε άουτ
66' ΓΚΟΛ! Σέντρα Λαμπρόπουλου, ο Δρόσης αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας πιάνει τη κεφαλιά και κάνει την ανατροπή στο σκορ!
73' ΓΚΟΛ! Ο Κακόσιμος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα χρίζεται σκόρερ σε μια αμφισβητούμενη φάση αφού οι παίκτες της 8ης Περιφέρειας διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Κυρίτση στην αρχή της φάσης, αλλά ο διαιτητής συνέχισε τη φάση και ο Κακόσιμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Συνθέσεις
8η Περιφέρεια (Γ. Ψαρράς– Β. Νταλαπέρας): Κυρίτσης, Μαρκόπουλος (30' λ.τ. Α. Χριστόπουλος), Καβαλλάρης (65' Γεωργακόπουλος), Σοφιανόπουλος, Μπούμπαλης, Διαμαντόπουλος, Καραβατάς, Νικολακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρούντος, Ε. Χριστόπουλος
7η Περιφέρεια: Κατσικάς, Κρίνης, Λαμάς, Χρονόπουλος, Τάρτας, Αλεξίου, Μπουντάκης (46' Λαμπρόπουλος), Αντωνόπουλος, Δρόσης, Χρυσανθόπουλος, Χατζηκυριάκου (68' Κακόσιμος) 
Η επόμενη αγωνιστική
Παίδες
Ημερομηνία/ώρα
Αγώνας
Γήπεδο
11-3-2015  13:00
8η - 9η Περιφέρειες
Δημ. Ξυλοκάστρου
Νέοι
Ημερομηνία/ώρα
Αγώνας
Γήπεδο
11-3-2015  15:00
8η - 9η Περιφέρειες
Δημ. Ξυλοκάστρου
http://www.axaiatalents.gr/ - Νίκος Παπαστεφανάτος
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου