Δευτέρα, Μαρτίου 2

Αξιοπρεπής εμφάνιση από την παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ

TELIKO SHMA NEOL
Το παιχνίδι ήταν το τρίτο που δίναμε με την ίδια ομάδα και τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν άφηναν περιθώριο αισιοδοξίας. Το καλύτερο που μπορούσαμε να ελπίζουμε ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση και αυτό έκανε η παιδική μας ομάδα.
NEOL-Purgos00001
Ο αντίπαλος υπερτερούσε σε όλες σχεδόν τις θέσεις και είχε και αξιόλογο πάγκο. Όσο άντεχαν οι παίκτες μας στην άμυνα, η διαφορά κρατιόταν σε μονοψήφιο νούμερο – μάλιστα σε κάποια στιγμή πλησιάσαμε σε απόσταση τρίποντου. 
DSC_0207
Στη συνέχεια όμως, οι αλλαγές που είχε ο Έσπερος και η κούραση των δικών μας, συντέλεσαν να εκτοξευτεί η διαφορά πάνω από τους τριάντα πόντους. Δόθηκε πάντως η ευκαιρία στους δικούς μας «μικρούς» να παίξουν έστω και για λίγο με ένα δύσκολο αντίπαλο.
Από τον αγώνα θα κρατήσουμε την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας ενάντια σε μια πολύ καλύτερη ομάδα, καθώς και την καλή εμφάνιση των Πυλαρινού και Παριώτη που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και την ανδρική μας ομάδα.
Τελικό αποτέλεσμα 30-62
Διαιτητές: Κανελόπουλος, Γιαννακόπουλος.
Δεκάλεπτα: 6-15, 9-15, 13-11, 2-21
ΝΕΟΛ: (Κλαυδιανός), Κλαυδιανός 5 (1), Συριάτος, Παριώτης 7, Κούμπουλης, Μουδήλος, Χαλκιάς, Κυριακάτος 2, Δεστούνης, Μπούρας 4, Πυλαρινός 9, Πλαΐτης 3 (1).
ΕΣΠΕΡΟΣ: (Ελευθεριάδης), Καραβιώτης, Βαφειάδης 18, Τσιακμάς 11 (3), Κατσουλάκος 1, Πανόπουλος 6, Καραΐσκος 5, Αρβαντίνης, Κυριακόπουλος 3, Αποστολόπουλος 8, Τσαούρδας 8, Ντούρος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου