Παρασκευή, Μαρτίου 6

Αυλαία των playoffs στην Β΄κατηγορία την προσεχή Κυριακή με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής

Αρχίζει το ματς και η "μάχη" για τέσσαρες ομάδες με έπαθλο ένα και μοναδικό "εισιτήριο" ανόδου στην Α' κατηγορία
Ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Ομαλά-Ανωγή
Στο άλλο παιχνίδι πιο "σοφό" το Πυργί θέλει να μπει με το δεξί..... Η Έρυσσος απειλεί να επαναλάβει ότι και στην κανονική περίοδο
Ανωγή
Με τους αγώνες των playoffs συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Τέσσαρες ομάδες ρίχνονται στη "μάχη" για την κατάκτηση του μοναδικού "εισιτηρίου" που οδηγεί την τυχερή ομάδα στα "σαλόνια" της Α' κατηγορίας του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου την προσεχή περίοδο.
Παπυργιακός
Αναμένεται μια συναρπαστική μάχη που έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Φαβορί είναι κατά γενική ομολογία η Ανωγή και ο Παπυργιακός και αουτσάιντερ Έρυσσος και Ομαλά. Βέβαια όλα αυτά με βάση την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα δεδομένα.
Οι παραπάνω ομάδες οι οποίες συμμετέχουν εδώ, θα μπουν σε αυτή την φάση έχοντας και το bonus βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκεια που είναι, για Ανωγή 4 βαθμοί, Παπυργιακό 2, Έρυσσο 1 και Ομαλά 0!
Και οι δυο αγώνες της 1ης αγωνιστικής παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον αφού σε κάθε χαμένο βαθμό χάνονται πολλές πιθανότητες του στόχου τους. 
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Κυριακή  8-3-2015  ώρα: 10:15
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Γασπαράτος
Γιώργος
Μαγουλάς Σπ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Κυριακή  8-3-2015  ώρα: 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κιόσης
Κώστας
Ματιάτος Δ.
Σπυράτος Α.
  
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Και οι δυο "καίγονται" για το τρίποντο
Με ίσως, το πιο σημαντικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ανοίγει η αυλαία των playoffs της Β’ κατηγορίας την Κυριακή το πρωί και  ώρα 10:15 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Συγκεκριμένα τα Ομαλά σε έναν αγώνα που η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να έχουν τύχη στη συνέχεια, αφού σε διαφορετική περίπτωση το όνειρο τελειώνει πριν καν ξεκινήσει.
Η Ανωγή πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου γνωρίζει πολύ καλά την κρισιμότητα του, αφού σε περίπτωση νίκης θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την επάνοδο της στην «μεγάλη» κατηγορία και κατεβαίνει αποφασιστικά στο Αργοστόλι για το τρίποντο της νίκης, έτσι ώστε να μπει με το δεξί στην διαδικασία.
Οι φιλοξενούμενοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος νίκησαν και στις δυο αναμετρήσεις. Στον πρώτο γύρο στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι 3-0 και στον αγώνα του δεύτερου γύρου το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχε ολοκληρωθεί με πανεύκολη επίσης νίκη τους και σκορ 4-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Καπογιαννόπουλο.
  
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Θέλει να μπει με το δεξί στα playoffs το Πυργί......
Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι πάνε για το καλύτερο
Σημαντικό παιχνίδι μεταξύ Παπυργιακού-Ερύσσου στο ίδιο γήπεδο αμέσως μετά και ώρα 12:30.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί σε αυτή την φάση αφού, ο χαμένος θα πρέπει να ξεχάσει την άνοδο μιας και σε κάθε χαμένο βαθμό οι ομάδες χάνονται.
Σίγουρα μας αφήνει αδιάφορους τι έγινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια των δυο ομάδων. Τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά και κάθε ομάδα ξεκινώντας από την αρχή έχει δικαίωμα στο όνειρο άλλη περισσότερο άλλη λιγότερο.
Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι ως προς την εξέλιξη του όσο και δυνατό. Ακόμη ότι αυτό που θα κρίνει το νικητή θα είναι το πάθος και πόσο το θέλει κάθε ομάδα.
Οι δυο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν από μια νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στον πρώτο γύρο στα Μακρυώτικα οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 και στον αγώνα του δεύτερου γύρου το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχε ολοκληρωθεί με νίκη των φιλοξενουμένων και σκορ 3-2.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Α. Σπυράτο.
  
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
4
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
2
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
0
Η επόμενη αγωνιστική 2η playoffs 
14 & 15-3-2015
α/α
Ομάδες
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου