Παρασκευή, Μαρτίου 6

Η Pre game της 19ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο με την 19η αγωνιστική και αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες τόσο για την κορυφή όσο και για την "ουρά".
Οι κυπελλούχοι και πρωτοπόροι Διλινάδες έχουν δύσκολο έργο με αντίπαλο την Εικοσιμία
Το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον της 19ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας έχει να κάνει με τις ομάδες της 4αδας και εστιάζεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε δυο αγώνες. Συγκεκριμένα στο πολύ μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων Διλινάτων με την Εικοσιμία αλλά και σε αυτό μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Παλληξουριακού. Παιχνίδια που μπορεί τα αποτελέσματα τους να φέρουν αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα ή και όλα να παραμείνουν ως έχουν.
Οι φετινοί κυπελλούχοι και πρωτοπόροι Διλινάδες με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρόσφατη κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου, όπως είναι ευνόητο, πάνε σε ένα μεγάλο ντέρμπι από το οποίο μπορούν να κριθούν πολλά για το μέλλον τους, μιας και πιθανή νίκη απέναντι σε μια τέτοια ομάδα τους κάνει πρώτο φαβορί για την προνομιούχο πρωτιά της κανονικής περιόδου! 
Στο άλλο, επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί τον finalist του φετινού κυπέλλου Παλληξουριακό και θέλει μόνο  νίκη, ώστε αν και τα νέα είναι καλά από το ντέρμπι, να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την διεκδίκηση της πρωτιάς μειώνοντας παράλληλα την διαφορά του από την κορυφή.
Η 2η του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την επικίνδυνη Σάμη και ούτε λόγος να γίνεται ποιος θα είναι ο στόχος. Η νίκη είναι λοιπόν το ζητούμενο, αν θέλουν οι πρωταθλητές να πετύχουν τον στόχο τους. Πόσο μάλλον τώρα που πιστεύει και περιμένει ευχάριστα μηνύματα από το ντέρμπι. Αποτέλεσμα που μπορεί ακόμη να την φέρει και στην 1η θέση.
Αυτά όσον αφορά την κορυφή. Ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο παρουσιάζει όλη η αγωνιστική, αφού και οι ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους δίνουν σημαντικούς αγώνες για να την πετύχουν. Μια φυσικά στο τέλος δεν θα είναι τυχερή. Άραγε ποια;
Έτσι στα δυο πρωινά παιχνίδια του Σαββάτου Φωκάτα στις Κεραμειές και Πρόννοι στα Τζανάτα, την ίδια ώρα, θα τεθούν αντιμέτωπες αντίστοιχα των Ιθακήσιων του Οδυσσέα και της Προόδου. Οι γηπεδούχοι, όπως είναι αυτονόητο θέλουν μόνο νίκη. Μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στη Α' τοπική κατηγορία.
Τέλος, σε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με τον Πυλαριακό να βρίσκει απέναντι του την νεανική ομάδα του Παγκέ και να "καίγεται" για τη νίκη, ώστε να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της παραμονής! Ίσως είναι το τελευταίο του "χαρτί".
Συμπερασματικά θεωρούμε ότι είναι μια αγωνιστική, τα αποτελέσματα της οποίας, θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια και τις ομάδες τόσο στην κορυφή όσο και στην "ουρά"....

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας – ημερομηνία – ώρα - γήπεδο
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
Σάββατο  7-3-2015 ώρα: 11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Γιαννοπούλου Κ.
Τριάντος Δ.
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
Σάββατο  7-3-2015 ώρα: 11:30
Δημοτικό Τζανάτων
Μαγουλάς
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
Σάββατο  7-3-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Γασπαράτος Γ.
Κομητόπουλος Π.
4.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο 7-3-2015 ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Ματιάτος
Διονύσης
Κομητόπουλος Π.
Σπυράτος Α.
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Κυριακή 8-3-2015  ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κομητόπουλος
Παναγής
Κιόσης Κ.
Ματιάτος Δ.
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κυριακή 8-3-2015  ώρα 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Βασιλόπουλος Δ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚ.
                                   
Με  νίκη τελειώνει η υπόθεση παραμονής με ήττα παρατείνεται.......
Για το καλύτερο χωρίς να "χαριστεί" σε κανέναν ο Οδυσσέας!
Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Φωκάτα – Οδυσσέα στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και οπωσδήποτε μια νίκη θα είναι ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.
Έτσι η ομάδα της Λακήθρας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο ρόστερ της, εκτός του Ντόκο που η συμμετοχή του ή όχι, θα κριθεί τελευταία στιγμή, θα κατέβει αποφασισμένη για το τρίποντο αλλά και την καλή εμφάνιση, κάτι που δεν συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική και δέχθηκε βαριά εντός έδρας ήττα από την Α.Ε.Κ.. Βέβαια αν από εκείνο το παιχνίδι κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα έπαιρνε κάτι, στο συγκεκριμένο «καίγεται».
Ο Οδυσσέας με μια αξιόλογη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του, όμως θα είναι απίθανο να συμβεί κάτι διαφορετικό με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Για το λόγο αυτό θα κατέβει στις Κεραμειές για το καλύτερο μιας και η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα πάνω της μετά τη νίκη και το 3-0 επί του Παγκεφαλληνιακού την προηγούμενη αγωνιστική.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι με τις ομάδες ικανές να πάρουν το τρίποντο. Λόγω έδρας και δύσκολης βαθμολογικής θέσης θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 11 βαθμούς (3 Ν., 2 Ι. και 13 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 15 βαθμούς (4 Ν., 3 Ι., και 11 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα στο βαθύ με σκορ 3-0!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς την κα Κ. Γιαννοπούλου και τον κ. Δ. Τριάντο.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  
                              
                                  
Νίκη για να.... τελειώνουν οι Πρόννοι...
Βαθμολογικά αδιάφοροι αλλά όχι αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι
Την ίδια ώρα σε ένα επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους στα Τζανάτα, οι Πρόννοι φιλοξενούν την επικίνδυνη Πρόοδο Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι με μια πιθανή νίκη θα έχουν εξασφαλίσει σχεδόν την παραμονή τους στην κατηγορία. Έτσι το παιχνίδι για αυτούς αποτελεί νικηφόρα προϋπόθεση για να νιώσουν μια μικρή άνεση στην συνέχεια.
Τον τελευταίο καιρό και με τις προσθήκες που έγιναν, η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη δείχνει ένα καλό πρόσωπο και παλεύει τα παιχνίδια με όλους τους αντιπάλους.
Την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Πυλαριακό όμως έχασε την ευκαιρία να πάρει κάτι και ουσιαστικά να είχε τελειώσει με την υπόθεση παραμονή, αφού ηττήθηκε στο Αργοστόλι με σκορ 1-2.
Στα Τζαννάτα βέβαια δείχνουν πολύ δυνατοί και με κύρια δύναμη την έδρα τους έχουν την δυνατότητα να πάρουν ένα τόσο σημαντικό γι΄ αυτούς παιχνίδι.
Η ομάδα της Ιθάκης που στον πρώτο γύρο έκανε περίπατο στο Βαθύ σίγουρα έχει τύχη στα Τζαννάτα αν δεν υπάρξουν οι γνωστές ελλείψεις της, στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο.
Είναι μια ομάδα που φέτος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και το κυριότερο δεν την φοβίζουν έδρες και αντίπαλοι. Έτσι η ομάδα του Κ. Πίππου θα πάει στους Πρόννους να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί σε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσει να ελπίζει στη συνέχεια σε ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Φαβορί: Και σε αυτό το παιχνίδι πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια. Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για τη νίκη αφού θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα παραμονής.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση, με 10 βαθμούς (3 Ν., 1 Ι. και 14 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 8η, με 19 βαθμούς (5 Ν., 4 Ι., και 9 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η ομάδα της Ιθάκης είχε επικρατήσει πολύ εύκολα στο Βαθύ με σκορ 5-0!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                               
Ίσως παίζουν το τελευταίο "χαρτί" τους οι Πυλαρινοί......
Χωρίς άγχος και με τα νιάτα ο Παγκέ 
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής πορείας του Πυλαριακού στην Α΄κατηγορία (μέχρι το επόμενο) με αντίπαλο το νεανικό Παγκεφαλληνιακό.
Πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικά αλλά και βαθμολογικά παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής θα πρέπει να συνεχίσουν με νίκες, ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που παλεύουν για τον ίδιο στόχο και στο τέλος να κάνουν το «ταμείο» τους.
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου μετά τη σημαντική νίκη επί των Πρόννων, ομάδα που λογικά εν πολλοίς, θα παλέψει για την σωτηρία της, θέλουν ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε ακόμη ένα παιχνίδι ώστε να κάνουν το πιο σημαντικό φέτος βήμα για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία. Με διαφορετικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν επικρατήσουν οι Πρόννοι της Προόδου Ιθάκης στα Τζαννάτα, τότε σχεδόν θα έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία!
Από την άλλη απέναντι τους θα βρουν μια νεανικότατη ομάδα που χωρίς άγχος θα ζητήσει το καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική η εικόνα τους, παρά την ήττα 3-0 απέναντι στον Οδυσσέα στην Ιθάκη, έκλεψε τις εντυπώσεις και τα όμορφα σχόλια των Θιακών. Μια ομάδα δομημένη σε σωστές βάσεις και σίγουρα το μέλλον της ανήκει!
Προβλήματα απουσιών σοβαρά δε θα έχουν οι δυο προπονητές Κ. Κουγιανός και Γ. Βασιλάκης.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι για εύκολα προγνωστικά. Και οι δυο ομάδες μπορούν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι, όπως προαναφέραμε, "καίγονται" για το τρίποντο ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι όχι όμως αγωνιστικά με αποτέλεσμα να παίξουν χωρίς άγχος κάτι που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.
Οι θέσεις των ομάδων:Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση, ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς (2 Ν., 1 Ι. και 15 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 7η, με 21 βαθμούς (6 Ν., 3 Ι., και 9 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η ομάδα του Αργοστολίου είχε επικρατήσει ύστερα από μια αγχωτική νίκη 1-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Π. Κομητόπουλο.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                          
Θέλει νίκη ο Α.Ο.Κ.Ι...... Θα έχει ξεπεράσει την απογοήτευση του χαμένου τελικού ο Παλληξουριακός; Αν ναι θα έχει ενδιαφέρον το ντέρμπι
Λίγο αργότερα και ώρα 6 μ.μ στο ίδιο γήπεδο, στο ένα από τα δυο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο 3ος της βαθμολογίας Α.Ο.Κ.Ι., φιλοξενεί τον πολύ δυνατό και επικίνδυνο Παλληξουριακό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο.
Για μεν τους γηπεδούχους που θέλουν να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή (περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας των  Διλινάτων) ή να εδραιωθούν στην 3η θέση (περίπτωση νίκης Α.Ε.Κ. και Διλινάτων).
Για δε τους φιλοξενούμενους να εξαντλήσουν, όπως έχουμε ξανά αναφέρει, κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος και κάτι τέτοιο περνάει από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μιας και σε διαφορετική περίπτωση το όνειρο παίρνει τέλος.
Οι γηπεδούχοι εκτός των άλλων θα παρουσιαστούν πιο ξεκούραστοι και με καλύτερη ψυχολογία από τους αντιπάλους τους, μιας και οι Ληξουριώτες προέρχονται από την 120’ μάχη αλλά και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι στον τελικό με τα Διλινάτα την προηγούμενη Τετάρτη. Αλλά και την ψυχολογία στα «κάτω» μιας και χάθηκε το κύπελλο. 
Πάντως στον τελικό, η ομάδα του Π. Μαρκέτου έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Σε γενικές γραμμές περιμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι, με τους Ληξουριώτες, μετά την απώλεια του τελικού του τοπικού κυπέλλου και σε όχι καλή ψυχολογία να φαίνονται απρόβλεπτοι. 
Οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δε θέλουν κάποια γκέλα, για να μπορέσουν να συνεχίσουν ζωντανοί το κυνήγι των πρωτοπόρων. Θα τους δώσουμε το προβάδισμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 42 βαθμούς (13 Ν., 3 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 31 βαθμούς (9 Ν., 4 Ι., και 5 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Α. Σπυράτο.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                     
Θέλουν νίκη οι γηπεδούχοι περιμένοντας τα καλά νέα από το ντέρμπι
Επικίνδυνη η Σάμη... Θέλει προσοχή και σεβασμό!
Η συνέχεια της 19ης αγωνιστικής μεταφέρεται για την Κυριακή όπου το απόγευμα, 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την Σάμη σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει θέαμα αλλά και γκολ.
Οι γηπεδούχοι με την σκέψη στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο θέλουν τη νίκη παράλληλα με μια καλή εμφάνιση περιμένοντας…. τα καλά νέα που μπορεί να την φέρουν ακόμη και στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως, όμως και να έχει, η νίκη είναι απαραίτητη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να την κατακτήσουν μιας και η αντίπαλος τους είναι ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τα ντέρμπι.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχασαν, κυρίως από ατυχίες μια καλύτερη θέση ή ακόμη και την συμμετοχή τους στην 4αδα, μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε κάθε άλλο η παρουσία τους αλλά και η εικόνα τους γενικότερα παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και γίνεται αρκετά ανταγωνιστική ακόμη και στα ντέρμπι με τις λεγόμενες καλές ομάδες.
Οι πρωταθλητές σε ανοδική πορεία, αρκετά ενισχυμένοι τον τελευταίο καιρό και με την παρουσία πλέον αξιόλογου «μικρού», δείχνουν να ξαναβρίσκουν το παλιό καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα φαβορί της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα όμορφο, ανοικτό και ποιοτικό παιχνίδι αφού και οι δυο ομάδες αρέσκονται στο να προσφέρουν γκολ και θέαμα.
Φαβορί: Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο ποιοτικοί και με περισσότερες επιλογές είναι το φαβορί. Για να αλλάξουν τα δεδομένα οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί να υπερβάλουν.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 44 βαθμούς (14 Ν., 2 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι., και 8 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η πρωταθλήτρια είχε επικρατήσει των αντιπάλων της με σκορ 3-0!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Δ. Ματιάτο. 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                               
Μεγάλο παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δημιουργήσει βαθμολογικές ανακατατάξεις στην 4αδα του πρωταθλήματος 
Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου στις 6 μ.μ. τα πρωτοπόρα, κυπελλούχα Διλινάτα φιλοξενούν την Εικοσιμία.
Ένα μεγάλο παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να καθορίσει πολλά σχετικά με την 4αδα αλλά και την τελική κατάταξη των ομάδων.
Οι κυπελλούχοι, από την περασμένη Τετάρτη, με την ψυχολογία στα ύψη, θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος «γαντζωμένους» και αμετακίνητους από την κορυφή, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης, αποκτώντας παράλληλα και το πολυπόθητο πλεονέκτημα για τα playoffs.
Οι γηπεδούχοι, μια ομάδα με σταθερή απόδοση από την αρχή του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων ενώ έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα είναι φτιαγμένη από ισχυρό κράμα. 
Το απέδειξε πριν λίγες μέρες με την κατάκτηση του ενός από τους φετινούς της στόχους, το τοπικό κύπελλο.
Από την άλλη η Εικοσιμία μια σοβαρή όσο και ποιοτική ομάδα, που στη μέρα της παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, μετά τα δυο τελευταία άτυχα αποτελέσματα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά και ξέρει ότι με άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη συνέχεια θα είναι σχεδόν αδύνατη η κατάκτηση της πρωτιάς αλλά ακόμη και ενός καλού πλασαρίσματος στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου αφού η απόσταση από τους προπορευόμενους θα είναι πολύ μεγάλη και δεν θα μπορεί να την καλύψει στις λίγες αγωνιστικές που απομένουν.
Για αυτό θα κατέβει στο Δ.Α.Κ., άλλωστε δεν έχει και άλλη επιλογή, με στόχο να «γκρεμίσει» από την κορυφή τους πρωτοπόρους, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από την κορυφή, συγχρόνως και την επιστροφή στον στόχο της.
Φαβορί: Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη ώστε να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την πρωτιά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι φιλοδοξούν να βάλουν "φωτιά" στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλα είναι πιθανά. Παίζουν και τα τρία αποτελέσματα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση, με 46 βαθμούς (15 Ν., 1 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 40 βαθμούς (12 Ν., 4 Ι., και 2 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι των Κεραμειών είχε ολοκληρωθεί χωρίς νικητή αφού οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ.Π. Κομητόπουλο και Δ. Βασιλόπουλο. 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
46
18
15
1
2
41
16
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
44
18
14
2
2
61
20
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
42
18
13
3
2
55
11
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
40
18
12
4
2
57
16
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
31
18
9
4
5
37
17
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
22
18
6
4
8
29
25
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
21
18
6
3
9
31
33
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
19
18
5
4
9
23
34
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚ.
15
18
4
3
11
25
53
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11
18
3
2
13
15
56
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
18
3
1
14
16
73
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
07
18
2
1
15
14
49
 
Η επόμενη αγωνιστική
(20η 14 & 15/3/2015
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
6.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου