Πέμπτη, Μαρτίου 5

Επανέναρξη πρωταθλήματος Super Keague αλλά σε άδεια γήπεδα η απόφαση του Στ. Κοντονή


«Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο, αλλά τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών». Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος τόνισε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα. Ο Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε πως θα τηρηθεί ένας οδικός χάρτης για το ποδόσφαιρο και αυτό που προέχει είναι η αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα.
Το πρωί ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο. Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον πρόεδρο της Φουτμπολ Λιγκ Σπύρο Καλογιάννη.
Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών φορέων τον διαβεβαίωσαν ότι οι ΠΑΕ θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την πάταξη της βίας, αλλά ο ίδιος δεν φάνηκε να πείθεται απόλυτα. Ο Σταύρος Κοντονής θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Ελβετία όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί και με αξιωματούχους της ΦΙΦΑ. Θα τους ενημερώσει για τα μέτρα που πρόκειται να λάβει, έτσι ώστε να μην θίγεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου