Σάββατο, Δεκεμβρίου 3

"Πήρε μπρος" ο Πυλαριακός νίκησε και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 1-0 στις Κεραμειές (Εικόνες)


Σε ένα πολύ δυνατό, με πάθος, πολλές «μάχες» στον χώρο του κέντρου, και μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, ο Πυλαριακός επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές με σκορ 1-0 και ανέβηκε βαθμολογικά μετά την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του και μάλιστα σε ντέρμπι.
Ο Πυλαριακός ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και η νίκη του ήταν δίκαιη.
Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ανέβηκαν και πίεσαν και θα μπορούσαν να πάνε ισόπαλοι στα αποδυτήρια, αναγκάζοντας μάλιστα τον Κουγιανό σε μεγάλη απόκρουση σε δυνατό σουτ του Σωτ. Μπάμπη. Το ίδιο συνέβη και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν πίεσαν τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να αλλάξουν την τύχη τους
Το γκολ
Στο 30’ ο Rehxa, μετά την ωραία προσπάθεια του από δεξιά, θα πασάρει παράλληλα στην μικρή περιοχή για τον Π. Σκιαδαρέση και τον έμπειρο αμυντικό του Πυλαριακού να πλασάρει στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερέλου για το 1-0 της ομάδας του. Γκολ που έμελλε να κρίνει και την τελική έκβαση του ντέρμπι.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τα κ.κ.Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Γ. Μπάμπης, Veizaj (37’ Lulaj), Παπαδάκης Γ. (53’ Σπαθής), Μαρινάκης, Κράλης, Καλογηράτος (65’ Beshaj, Βοροκλινιώτης, Περαματζής, Γασπαρινάτος, Μπάμπης Σ..
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Κουγιανός, Delaj, Σταθάτος (46’ Γασπαρής Γ.), Σπαθής, Σκιαδαρέσης, Χρυσανθακόπουλος, Φάντης (89’ Παπαδάτος), Κουγιανός, Rexha Α., Σταμούλης Π., Τουλάτος Στ. (63’ Rxha P.).
Φώτο από το παιχνίδι








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου