Παρασκευή, Δεκεμβρίου 9

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League


Δείτε με ποιες ομάδες ενδέχεται να αγωνιστούν στη φάση των 32 του Europa League ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στην κλήρωση της Νιόν τη Δευτέρα.
Η φάση των ομίλων σε Champions League και Europa League ολοκληρώθηκε και ξεκαθάρισε η εικόνα για τη φάση των 32 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.
Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσΟλυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν το "παρών" στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12, 14:00) για τα νοκ άουτ του θεσμού και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους για τις 16 και 24 Φεβρουαρίου.
Ήδη έχει διαμορφωθεί μία πρώτη εικόνα σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους των δύο ομάδων, που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους και θα αντιμετωπίσουν κάποιον από το γκρουπ των ισχυρών. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚΣε αυτό ανήκουν οι Φενέρμπαχτσε, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμανλίσπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ και Μπεσίκτας, ενώ θα προστεθεί μία εκ των Γκενκ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι που θα κριθεί από τον αγώνα Σασουόλο - Γκενκ, που διεξάγεται το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12, 13:30).
Δύο είναι οι περιορισμοί στην κλήρωση, με τους συλλόγους από την ίδια ομοσπονδία ή τον ίδιο όμιλο να μην κληρώνονται μεταξύ τους. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει στο δρόμο του το ΑΠΟΕΛ και ο ΠΑΟΚ τη Φιορεντίνα.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 32
Ισχυροί
Αδύναμοι
Αδιευκρίνιστοι
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Γκενκ (Βέλγιο)
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)
Σεντ Ετιέν (Γαλλία)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Ζενίτ (Ρωσία)
Γάνδη (Βέλγιο)

Ρόμα (Ιταλία)
Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Άγιαξ (Ολλανδία)
ΠΑΟΚ (Ελλάδα)

Σαχτάρ (Ουκρανία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Σάλκε (Γερμανία)
Άλκμααρ (Ολλανδία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)
Άστρα (Ρουμανία)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)

Οσμανλίσπορ (Τουρκία)
Θέλτα (Ισπανία)

Κοπεγχάγη (Δανία)
Ροστόβ (Ρωσία)

Λιόν (Γαλλία)
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Τότεναμ (Αγγλία)
Λέγκια (Πολωνία)

Μπεσίκτας (Τουρκία)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)
Πηγή:http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου