Δευτέρα, Δεκεμβρίου 5

''200 αγώνες!!'' και συνεχίζεται το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις στο Tennis Club Argostoli (Εικόνες)


TCA Ladder 2016-17
Tennis Club Argostoli - Lassi
Το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα tennis, με το σύστημα Ladder φτάνει αισίως τους 200 αγώνες σε 53 ημέρες!
Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για το νησί, όσον αφορά των αριθμό των αγώνων, τη μεγάλη χρονική διάρκεια (3 μήνες),την ποιότητα των παιχνιδιών και των παικτών, την άρτια οργάνωση, την άμεση ηλεκτρονική καταγραφή και προβολή αποτελεσμάτων και βαθμολογιών από το site του Tennis Club:tennisinkefalonia.com
Με συμμετοχή 47 αθλητών, που αγωνίζονται από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, για τη θέση τους στη κατάταξη του TCA Ladder, σε μια προσπάθεια που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Ιανουαρίου με διακοπή 15 ημερών για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Με καθημερινή αγωνιστική δραστηριότητα χάρη στο υλικό του γηπέδου που βοήθησε να γίνουν οι αγώνες τις 53 από τις 55 ημέρες, όπου οι βροχερές ημέρες ήταν πολλές  αυτό το διάστημα. Το όμορφο θέαμα στο Tennis Club στη Λάσση και η μάχη για μια καλύτερη θέση στη κατάταξη έχουν κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών όσο και των θεατών που παρευρίσκονται κάθε μέρα στις κερκίδες του Club.
Τις 5 τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη και μυστική ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για την ανάδειξη του MVP του πρωταθλήματος, με ένα δώρο για το νικητή της ψηφοφορίας.
Καλή συνέχεια στη προσπάθεια των αθλητών, να είναι πάντα υγιείς
να κάνουν το άθλημα που αγαπάνε.
Ο τεχνικός διευθυντής του Tennis Club Argostoli
Nτίνος Χριστόπουλος
Εικόνες















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου