Σάββατο, Δεκεμβρίου 10

Οι μικροί μας αθλητές από Ληξούρι και Αργοστόλι


Σήμερα Σάββατο 10 Νοέμβρη, από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 5:30 το απόγευμα, το κλειστό γήπεδο του Ληξουρίου πλημμύρισε από παιδιά!!!   
Τα τμήματα  μπάσκετ ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ και ΠΑΙΔΙΚΟ του ΑΣΚ, έπαιξαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ, ενώ ακολούθησε αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στα κορίτσια του  ΝΕΟΛ και τον ΦΟΑ από το Αργοστόλι. Πάνω από 200 μικροί αθλητές, έπαιξαν, χάρηκαν και σκόρπισαν χαμόγελα χαράς σε όσους παρακολούθησαν τα φιλικά!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΣΚ, τους προπονητές Πάνο Ματιάτο και Λεωνίδα Παπαδάτο που συνόδευσαν και κοουτσάρισαν τις ομάδες τους, καθώς και τους επισκέπτες από το Αργοστόλι που ήρθαν στο κλειστό του Ληξουρίου για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή όπου διεξάγονται τέτοιοι φιλικοί αγώνες ανάμεσα σε ΝΕΟΛ και ΑΣΚ  και με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την κοινοπραξία ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ καθώς και την πλοιοκτησία του φέρυ “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΩΔΟΣ” για τις διευκολύνσεις στη μετακίνηση των παικτών και των προπονητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου