Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Με τα τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής της Α' τοπικής κατηγορίας, πολύ καλό θέαμα και ενδιαφέρον, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μοναξιά πλέον στην κορυφή, αφού τα Διλινάτα συνέχισαν με 4Χ4!


Με την διεξαγωγή των τριών, εκ των τεσσάρων αγώνων του προγράμματος, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 5η αγωνιστική ημέρα του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, με την κορυφή να αλλάζει κάτοχο και τα Διλινάτα να είναι πλέον οδηγός.
Το Σάββατο το απόγευμα στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, η Σάμη για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 90+ τον μαχητικό και σε ορισμένες φορές καλύτερο της αγωνιστικά, Εθνικό Κεφαλονιάς. Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου πρέπει να βρει τον τρόπο να αντεπεξέλθει γιατί, αν αυτό δεν γίνει άμεσα το πρόβλημα στη συνέχεια θα είναι μεγάλο. Αντίθετα οι Ληξουριώτες έδειξαν και πάλι καλά στοιχεία και στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και την πρώτη ιστορική τους νίκη στην Α' κατηγορία.
Το απόγευμα της Κυριακής στο Ενωσιακό, τα Διλινάτα μετά την νίκη τους 4-1 επί των Φωκάτων και παράλληλα με την ήττα του Παγκέ από την Εικοσιμία, αλλά και το ρεπό του Παλληξουριακού έπιασαν κορυφή, αήττητα και με το απόλυτο 5Χ5!
Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις, πάλεψαν προηγήθηκαν 0-1, αλλά στο τέλος η ανωτερότητα των γηπεδούχων αποκατάστησε την τάξη.
Τέλος την ίδια ώρα στις Κεραμειές, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Εικοσιμία φώναξε παρούσα, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας του μέχρι τότε πρωτοπόρου Παγκεφαλληνιακού με σκορ 2-1 και ανέβηκε βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά.
Ο Πάγκε με την απουσία του Μπαζάρογλου που "φώναζε" από μακριά, την αναγκαστική αλλαγή του Ι. Βουκελάτου, αλλά και την αδικαιολόγητη κακή της παρουσία μετά από 30' "αφεντικό" του αγώνα, έφερε την πρώτη ήττα και την αποχώρηση της από την κορυφή.
Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι Προόδου Ιθάκης - Οδυσσέα Ιθάκης δεν έγινε λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. και την ματαίωση όλων των δρομολογίων από και προς Κεφαλονιά-Ιθάκη
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
2 - 2
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2 - 1
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4 - 1
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική τους σειρά ....
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ  2-2
Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία, η Σάμη μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, συνέχισε να κυμαίνεται και πάλι στα «ρηχά», με αποτέλεσμα ούτε αυτή την φορά να καταφέρει να επανέλθει στις επιτυχίες, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων με τον Εθνικό Κεφαλονιάς και μάλιστα να πετυχαίνει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2'.
Η ομάδα της Σάμης, με τέτοιες εμφανίσεις θα κινδυνεύσει, από εδώ και πέρα να χάσει και αυτή την χρονιά την συμμετοχή της στην τελική 4αδα και ζητείται ένα δυνατό «ξύπνημα», μπας και τα καταφέρει!
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τη δική τους προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, να στέκονται ισάξια απέναντι στην αντίπαλο τους και στο τέλος να τους μένει η πίκρα, ότι δεν κατάφεραν να φύγουν με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα του αντιπάλου τους, αφού δέχθηκαν το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις, ενώ είχαν και ένα δοκάρι. Μπορεί η πρώτη και ιστορική νίκη τους να πήρε..... αναβολή σήμερα, όμως είναι σίγουρο ότι με τέτοιες εμφανίσεις, θα έρθει σύντομα αυτή.
 
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-1
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι,την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του), στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, η Εικοσιμία ήταν η μεγάλη νικήτρια και πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι και τρίτη φετινή, ανέβηκε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.
Αντίθετα με την Αργοστολιώτικη ομάδα που, εκτός του αήττητου, έχασε και την πρωτιά και δέχθηκε την φετινή παραβίαση της εστίας της και μάλιστα με δυο τέρματα.
Έτσι μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε, είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γεμάτο πάθος και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν κατάλληλος, εν τούτοις οι ομάδες προσπάθησαν και σε πολλές περιπτώσεις κατάφεραν να ξεδιπλώσουν μέρος από την ποιότητα τους και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών τους.
 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  4-1
Ασταμάτητα τα Διλινάτα πέτυχαν νέα νίκη στο Ενωσιακό απέναντι στα Φωκάτα, φτάνοντας το σερί τους στο 4Χ4 και παράλληλα βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Σε έναν βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, υπό συνεχή βροχή τα Φωκάτα, που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ήταν αυτά που πήραν το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-0 να πετύχουν τέσσερα γκολ και να χάσουν αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι και η νίκη των πρωτοπόρων σίγουρα δίκαιη.
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4
4
0
0
15 - 5
12
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4
3
1
0
9 - 0
10
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
3
1
1
9 - 2
10
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
3
0
2
7 - 5
9
5.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4
2
0
2
7 - 6
6
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
1
1
3
7 - 9
4
7.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5
0
2
3
5 - 10
2
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
0
1
2
1 - 9
1
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
0
0
3
2 - 16
0
Η επόμενη αγωνιστική 
(6η 10-11/12/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ- Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Οι σκόρερ
α/α
Ποδοσφαιριστής
Σωματείο
Τέρματα
1.
MUCAJ EMILIANO
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6
2.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4
3.
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
4.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
5.
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
6.
DEDLALA ARMALDO
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2
7.
MBRATI MELEQ
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2
8.
TOZAJ ERJON
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΝΙΑΣ
2
9.
ΖΕΡΒΟΣ ΗΛΙΑΣ
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2
10.
ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2
Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 2 ή λιγότερα τέρματα
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Υπερτερούν στις νίκες οι γηπεδούχοι έναντι των φιλοξενούμενων
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι στους τρεις αγώνες που διεξήχθηκαν, σημειώσατε "1" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν δυο (2), ενώ οι φιλοξενούμενοι καμία (0). Είχαμε και μια (1) ισοπαλία, αυτή την αγωνιστική. 
Εννιά (9) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν, δηλαδή ένας (1) λιγότερος από την προηγούμενη. Είχαμε και ένα αυτογκόλ!
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μια (1) κόκκινη κάρτα στα 3 παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 5η αγωνιστική και αυτή καθ' οδόν για τα αποδυτήρια.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, εννιά (10) κίτρινες κάρτες!! Τέσσερις (4) λιγότερες από την προηγούμενη (τέσσερις αγώνες). Οι περισσότερες, εφτά (7) στο ντέρμπι μεταξύ Εικοσιμίας - Παγκεφαλληνιακού στις Κεραμειές, με διαιτητή τον κ. Δ. Βασιλόπουλο.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 3 από τους τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την 5η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
2 νίκες για τους γηπεδούχους, 0 για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τρεις αγώνες της, ήταν καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 12 τέρματα. λιγότερα από την προηγούμενη!
Σκορ είχαμε και στα 3 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Διλινάτων - Φωκάτων στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, συνολικά εννιά 5. 
Στα γκολ είχαμε για τους γηπεδούχους οκτώ (8), και τους φιλοξενούμενους τέσσερα (4). 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα των Διλινάτων με 15 τέρματα στο ενεργητικό τους.
Καλύτερη άμυνα του Παλληξουριακού με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα της Προόδου Ιθάκης με γκολ στο ενεργητικό της!
Χειρότερη άμυνα, του Οδυσσέα Ιθάκης με 16 τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά δέκα (10)!
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μια (1) κάρτα αυτού του χρώματος και αυτή καθ' οδόν για τα αποδυτήρια.
Στα αξιοσημείωτα της 5ης αγωνιστικής η επιστροφή στις νίκες για την Εικοσιμία και η νίκη της με σκορ 2-1 σε βάρος του Παγκέ.
Επίσης το προσπέρασμα των Διλινάτων που έπιασαν κορυφή, η πρώτη φετινή ήττα του Παγκεφαλληνιακού, αλλά και το σπουδαίο "Χ" του Εθνικού Κεφαλονιάς στα Φαρακλάτα!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Με πολύ δυνατά παιχνίδια, όμορφο θέαμα και τη μεγάλη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με δυο νίκες και μια ισοπαλία, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 4η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, με πολύ ενδιαφέρον. Στην κορυφή μετά τα τελευταία αποτελέσματα, τα αήττητα Ομαλά, έπιασαν τον επίσης αήττητο Ηρακλή, αφού οι δυο τους, ισοβαθμούν στην 1η θέση με 8 βαθμούς. 
        
Το Σάββατο  το πρωί στις Κεραμειές, ο Πυλαριακός πήρε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με νίκη 1-0, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ανέβηκε βαθμολογικά.
Από την άλλη οι "πράσινοι" δέχθηκαν την πρώτη φετινή τους ήττα με αποτέλεσμα να πέσουν βαθμολογικά
Την Κυριακή στο άλλο μεγάλο τοπικό ντέρμπι των Τζαννάτων, ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος των Πρόννων με σκορ 1-1 και παρέμεινε στην κορυφή συγκάτοικος των Ομαλών.
Οι Πρόννοι ούτε αυτή την φορά τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να βρεθούν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν δεν συνέλθουν άμεσα να κινδυνεύουν.
Τέλος τα Ομαλά πάτησαν κορυφή μετά τη νέα τους επιτυχία και τη νίκη 2-0 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων με αντίπαλο την ουραγό Έρυσσο.
Η ομάδα του Α. Σιμάτου  με τέσσερις συνεχόμενες ήττες δύσκολα θα προλάβει να διεκδικήσει μια θέση στην τελική 4αδα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
0 - 2
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
0 - 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
1 - 1
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  0-1
Σε ένα πολύ δυνατό, με πάθος, πολλές «μάχες» στον χώρο του κέντρου, και μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, ο Πυλαριακός επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς το απόγευμα του Σαββάτου, στις Κεραμειές με σκορ 1-0 και ανέβηκε βαθμολογικά μετά την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του και μάλιστα σε ντέρμπι.
Ο Πυλαριακός ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και η νίκη του ήταν δίκαιη.
Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ανέβηκαν και πίεσαν και θα μπορούσαν να πάνε ισόπαλοι στα αποδυτήρια, αναγκάζοντας μάλιστα τον Κουγιανό σε μεγάλη απόκρουση σε δυνατό σουτ του Σωτ. Μπάμπη. Το ίδιο συνέβη και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν πίεσαν τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να αλλάξουν την τύχη τους
Α.Ο ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  0-2
Νικηφόρα πέρασαν, τα Ομαλά από τα Φαρακλάτα, επικρατώντας της Ερύσσου με σκορ 2-0 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία του Ηρακλή (συγκάτοικοι)  στο τοπικό από τους Πρόννους.
Αντίθετα η Έρυσσος παρέμεινε για 4η αγωνιστική άποντη και με το αρνητικό πλέον 4Χ4 οι ελπίδες για συμμετοχή στην τελική 4αδα αρχίζουν να γίνονται όνειρο.
Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν ακόμη μια καλή εμφάνιση, ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και η νίκη τους τελικά ήταν δίκαιη.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  1-1
Σε ένα πολύ δυνατό και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, στο τοπικό ντέρμπι στα Τζαννάτα, Πρόννοι και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα, γκολ, δύναμη, πάθος, κόκκινες κίτρινες κάρτες, διαμαρτυρίες και διακοπές.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αρχή του αγώνα και περισσότερο από 15’, ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να συνέρχονται και να ισορροπούν.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι το παιχνίδι είχε το ανάλογο ενδιαφέρον. Όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος, τα νεύρα και οι διακοπές έκοβαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί ποιοτικό παιχνίδι και να βγει το ανάλογο θέαμα στο χόρτο.

Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
4
2
2
0
9 - 5
8
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
4
2
2
0
7 - 3
8
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
4
2
0
2
5 - 6
6
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4
1
2
1
8 - 4
5
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
1
2
1
10 - 8
5
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
4
0
0
4
1 - 14
0

Οι σκόρερ
α/α
Ποδοσφαιριστής
Σωματείο
Τέρματα
1.
ΒΑΛΕΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6
2.
ΣΤΑΒΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
5
3.
ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
4.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2
5.
ΧΙΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2
6.
ΖΑΠΑΝΤΗΣ   ΚΩΣΤΑΣ
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2
7.
REXHA  ADRIAN
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1
8.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
9.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
1
10.
ΚΑΧΡΙΛΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
1
Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 1 τέρμα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(5η 10-11/12/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Επικράτησαν στις νίκες φιλοξενούμενοι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατέκτησαν καμία (0) και οι φιλοξενούμενοι δυο (2). Είχαμε και μία ισοπαλία. 
Πέντε (5) ήταν οι ποδοσφαιριστές στην 4η αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν, τέσσερις (4) λιγότεροι από την προηγούμενη.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν πολύ κακό, αφού είχαμε τρεις (3) κόκκινες κάρτες στα 3 παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 4η αγωνιστική.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, δεκατέσσερις (14) κίτρινες κάρτες!! Δύο (2) παραπάνω από την προηγούμενη. Οι περισσότερες, έντεκα (11)!!! στο παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Πρόννων - Ηρακλή στα Τζαννάτα, με διαιτητή τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 3 αγώνες που διεξήχθησαν στο νησί μας, στην 4η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
Καμία (0) νίκη για τους γηπεδούχους, (2) δυο για τους φιλοξενούμενους και (1) μία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τρεις αγώνες, ήταν πολύ μέτρια. Σημειώθηκαν συνολικά πέντε (5) τέρματα. λιγότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 3 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Ερύσσου - Ομαλών στα Φαρακλάτα και Πρόννων - Ηρακλή στα Τζαννάτα συνολικά από δυο (2). 
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πέτυχαν έναντι των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 1,66 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα των Πρόννων, με δέκα (10) τέρματα στο ενεργητικό τους.
Καλύτερη άμυνα του Ηρακλή Πρόννων με τρία (3) γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα της Ερύσσου με γκολ στο ενεργητικό της!
Χειρότερη άμυνα, επίσης της Ερύσσου με 14 τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά (14) δεκατέσσερις. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν "μαύρο", αφού είχαμε τρεις (3) κάρτες αυτού του χρώματος.
Στα αξιοσημείωτα της 3ης αγωνιστικής, το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Πυλαριακό που πλησίασε πλέον σε απόσταση δυο βαθμών την κορυφή, αλλά και η άνοδος στην κορυφή των Ομαλών.
Όσον αφορά τα πρωταθλήματα μπάσκετ της Ε.Σ.Κ.Α.Η., τόσο ο Α.Σ. Κεφαλονιά, όσο και ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. και το δέσιμο των πλοίων στα λιμάνια, δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια από και προς Κεφαλονιά και τα παιχνίδια όλων των τμημάτων αναβλήθηκαν!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου