Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Δύσκολη νίκη για τον Α.Σ.Κ. 69-68 την Απολλωνιάδα και έκανε το 12Χ12

Χωρίς να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του ο Α.Σ.Κ., σήμερα το μεσημέρι  στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, απέναντι στην ενθουσιώδη και νεανική ομάδα της Απολλωνιάδας, να πάρει το 12ο συνεχόμενο "Ροζ" Φ.Α. του, στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.

Ο Α.Σ.Κ., που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν θύμιζε την ομάδα που χαιρόμαστε μέχρι σήμερα, παραλίγο να το πληρώσει, αφού γλίτωσε τα χειρότερα στο τέλος του παιχνιδιού, με μια πολύ δύσκολη νίκη στον πόντο.
Μια νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή, μόνο πρώτο με δυο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ν.Ε.Ο.Λ., αλλά και έναν αγώνα περισσότερο.
Η χαλαρότητα του φαβορί, αλλά και η εικοσαήμερη αγωνιστική αποχή λόγω των εορτών, είναι κάποιες από τις αιτίες της μέτριας εμφάνισης της ομάδας του Λ. Παπαδάτου.
Αγωνιστικά τώρα σε ένα παιχνίδι ντέρμπι έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ένα καθοριστικό καλάθι του Βαλλιανάτου στα 26’’ πριν τη λήξη που έκανε το σκορ 66-65, αλλά και η πρώτη, άστοχη, από τις τρεις βολές σε νεκρό χρόνο των φιλοξενούμενων με τον Παπαφωτίου, έγειραν την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ των γηπεδούχων που στη μεγαλύτερη διάρκεια του, βρισκόταν πίσω στο σκορ.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά για την ομάδα του Αργοστολιού, που έδειξε ότι και στην... κακή της μέρα βρίσκει λύσεις να παίρνει το «ροζ» Φ.Α. και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, όταν διεκδικείς το πρωτάθλημα.
Άλλωστε αυτή η ομάδα μας έχει δώσει τόσες χαρές μέχρι σήμερα. Ε, δε δικαιούται και μια μέτρια εμφάνιση;
Βοήθησαν περισσότερο στη νίκη της ομάδας τους οι Ακτύπης με 19 πόντους, ο Τσαπρούνης με 16, ο νεαρός Μουίκης 10, αλλά και ο Βαλλιανάτος, ιδιαίτερα στη φάση που προαναφέραμε.
Από τους φιλοξενούμενους ο καταπληκτικός Μπαζίνας με 27 πόντους, Παπαφωτίου με 15 και Κασπίρης με 14.
Τα δεκάλεπτα
14-15 , 20-19, 18-18 , 17-16
Διαιτητές οι:Μακρόπουλος – Ελ Ανυ
Α.Σ.Κ.:(Λεωνίδας Παπαδάτος), Χουλιαράς 9 (1), Μουίκης 10 (2), Χατζής 8, Μπαχός 3 (1), Αγγελάτος, Ακτύπης 19 (1), Καραπέτσας, Βαλλιανάτος 4, Τσαπρούνης 16 (1).
Απολωνιάδα: (Δελέγκος), Παπανδρεόπουλος 9 (1), Μπαζίνας 27 (1), Γκίκας, Παπαφωτίου 15 (3), Κασπίρης 14 (3), Χριστόπουλος, Κυριαζής 3 (1).
**Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Α.Σ.Κ. τίμησε για τις παγκόσμιες επιτυχίες του στην κολύμβηση, τον Γεράσιμο Λιγνό με τιμητική πλακέτα.
Λόγω απουσίας του αθλητή, την πλακέτα παρέλαβαν, από τον Γενικό Διευθυντή το Α.Σ.Κ. κ. Θανάση Μουίκη, οι γονείς του Αλεξία και ο πατέρας του Σπύρος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου