Τρίτη, Ιανουαρίου 2

Με στόχο να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν ταξιδεύουν οι μικτές μας στη Ζάκυνθο



Με στόχο να κλείσουν με νίκες την χρονιά, οι Μικτές μας ομάδες Παίδων - Νέων, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, ταξιδεύουν αύριο Τετάρτη 3-1-2018 στο γειτονικό μας νησί, όπου φιλοξενούνται στο Δημοτικό Μαχαιράδου, από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.
        
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
                                              
ΠΑΙΔΕΣ
Αναλυτικά η 6η (τελευταία) αγωνιστική
(9ος όμιλος)
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας
        
Πρώτος στο Δημοτικό Μαχαιράδου και ώρα 11:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των παίδων, με την ομάδα του Δ. Λιονάτου, να επιδιώκει τη δεύτερη φετινή της επιτυχία με μια νίκη, όπως έγινε και στο παιχνίδι του α' γύρου στα Φαρακλάτα, παρά την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών και μόλις με 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. 
Τότε είχε επιβληθεί της Ζακύνθου με σκορ 1-0 στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με γκολ του Γασπαρή.
Σε ένα παιχνίδι λοιπόν που ιστορικά  το ενδιαφέρον του εστιάζεται στο πια από τις δυο ομάδες θα αποφύγει την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και είναι οι πιο αδύναμες του ομίλου, προβλέπουμε ντέρμπι.
Στον α' γύρο στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, όπως προαναφέραμε, η ομάδα της Κεφαλονιάς είχε επικρατήσει των Ζακυνθινών με σκορ 1-0, στη μοναδική μέχρι τώρα νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
5
22 - 0
15
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
5
9 - 2
10
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
5
2 - 17
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
5
1 - 13
1
        
ΝΕΟΙ
Στη συνέχεια, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 13:30, οι νέοι του Σπ. Παπαδάτου, χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θέλουν να σπάσουν, έστω και την τελευταία στιγμή αυτό το αρνητικό σερί και να κλείσουν τη σεζόν με μια νίκη που θα φέρει χαμόγελα μετά από πολύ καιρό.
Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, όμως η ομάδα της Κεφαλονιάς, που ίσως να αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάρει κάποιον βαθμό, θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο με μοναδικό στόχο τη νίκη που παράλληλα μπορεί να της δώσει μια θέση καλύτερη από αυτή της ουραγού, έστω και αν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. 
Στον πρώτο γύρο στα Φαρακλάτα οι Νέοι της Κεφαλονιάς, ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους με σκορ 1-3!
Η αναχώρηση των μικτών μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, αφού το ταξίδι είναι με διανυκτέρευση και στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 15 ποδοσφαιριστές από την παίδων και 17 από τη Νέων
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
5
19 - 4
15
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
5
12 - 4
12
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
5
5 - 12
3
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
5
5 - 20
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου