Τετάρτη, Ιανουαρίου 3

Μια νίκη και μια ήττα για τις μικτές μας στη Ζάκυνθο



Πρωταθλήτριες στον όμιλο  σε νέους - παίδες αντίστοιχα οι ομάδες  Ηλείας - Μεσσηνίας και συνεχίζουν στην επόμενη φάση
Προκρίθηκε και η Νέων της Μεσσηνίας σαν καλύτερη δεύτερη
...........................................
Νίκη 2-1 και 3η θέση για του παίδες στη Ζάκυνθο

Ήττα 4-1 και τελευταίοι οι Νέοι
Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 3/1 το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπου στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, οι ομάδες μας επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα!
Η ομάδα των παίδων νίκησε με σκορ 1-2, ενώ και οι Νέοι  ηττήθηκαν με σκορ 4-1!
        
ΠΑΙΔΕΣ
                                    
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
1 - 2
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας
3 - 1
        
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  1-2
Έκλεισε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα για τους παίδες
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων πέτυχε σήμερα το πρωί στη Ζάκυνθο, η μικτή μας ομάδα των παίδων, επικρατώντας για δεύτερη φορά φέτος της τοπικής Ε.Π.Σ., τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με τον καλύτερο τρόπο, αλλά με αριθμητικό πλεονέκτημα και ύστερα από καλή εμφάνιση, η ομάδα του Δ. Λιονάτου ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, αφού η νίκη αυτή έδωσε χαρά στα πιτσιρίκια από την Κεφαλονιά.
Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, κάτι που έγειρε σαφώς την «πλάστιγγα» υπέρ την Κεφαλονιάς.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το καλύτερο με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον καταπληκτικό Καμπή.
Τα γκολ
Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα προηγηθεί στο 22’ με τον Τζωρτζάτο να βρίσκει με ωραία κάθετη στα δεξιά τον Βιτωράτο και τον τελευταίο να μπαίνει περιοχή όπου απέναντι από τον Ζήβα δεν αστοχεί και με διαγώνιο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ οι φιλοξενούμενοι, αν και με δυο παίκτες λιγότερους, θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον καταπληκτικό Γκάμπη να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του να κάνει το σουτ, ο Μεσολωράς αποκρούει και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα την στείλει στα δίχτυα.
Τελικά στο 70’ ο Τζωρτζάτος με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας των γηπεδούχων και στα δίχτυα για το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες είχαν την ατυχία να δουν την μπάλα τρεις φορές να σταματάει στα δοκάρια, δυο για τους φιλοξενούμενους με τους Τζωρτζάτο - Καψογιώργη και μια για τους φιλοξενούμενους με τον Γκάμπη.
Διαιτητής ο κ. Ρουμπάνης Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Κωτσόπουλο Χρ. και Κωτσόπουλο Παν. από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Απ. Τζαμαλής), Ζήβας, Λιβέρης, Μπιτσιάνης, Κάτσενος, Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος, Γκάμπης, Μπελερής, Παπαδόπουλος.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Μεσολωράς, Μπαλάσκας, Μπουγάς, Τζωρτζάτος, Γασπαρής, Κρούσσος, Βιτωράτος, Φωής, Καψογιώργης, Μουρελάτος, Σοφιανός. 
Έπαιξαν και οι:Σακκάτος, Πετεινάτος και Δρακουλόγκωνας.
        
Η  τελική βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
6
25 - 1
18
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
6
10 - 5
10
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
6
4 - 18
6
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
6
2 - 16
1
        
ΝΕΟΙ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
4 - 1
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας
0 - 2
        
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  4-1
Τέλος τα βάσανα για τη Νέων... Ήττα στο φινάλε 4-1 στη Ζάκυνθο 
Αντίθετα με την παίδων οι Νέοι δεν τα κατάφεραν ούτε στο φινάλε, αφού γνώρισαν την 6η συνεχόμενη ήττα τους φέτος, κλείνοντας μια κακή παρουσία, μιας και δεν κατάφεραν να πάρουν έστω ένα βαθμό.
Σε ένα καλό παιχνίδι στο Δημοτικό Μαχαιράδου, οι Ζακυνθινοί πήραν μια ακόμη νίκη απέναντι στη μικτή μας και έτσι τερμάτισαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με τη δική μας ομάδα, που τερμάτισε τελευταία.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν με την συμπλήρωση 10' αγώνα, όταν ο Γουσέτης θα κάνει το σουτ ο Καβαλιεράτος αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας, ο Ζώντος εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54' ο Αγαλιώτης με ωραίο πλασέ, ύστερα από την διαγώνια πάσα από αριστερά του Παπαδάτου, θα πετύχει το 2-0 για την ομάδα του Απ. Τζαμαλή. 
Μετά από αυτό το 2-0, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να αφυπνίζονται και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 62' να μειώσουν σε 1-2, ύστερα από κλέψιμο της μπάλας από τον Αγαλιώτη και ωραία ατομική ενέργεια του Μαρούλη, που καταλήγει σε πλασέ που δεν αφήνει περιθώρια στον Κουλλόλη.
Στο 67' και σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι (ανατροπή στην περιοχή) του Σπ. Καψάσκη πάνω στον Μαρούλη και είχαν δίκιο, αφού φαίνεται παράβαση.
Έτσι στο 75' ο Γουσέτης θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Καβαλλιεράτο, με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 1-3. Γκολ με το οποίο ουσιαστικά "κλειδώνει" τη νίκη της ομάδας του.
Μάλιστα στο 88' θα πετύχουν και το 4-1 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ύστερα από μπαλιά του Κακολύρη.
Αυτό το 4-1 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Σταυρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κωτσόπουλο Χρ. και Κωτσόπουλο Παν. από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Απ. Τζαμαλής), Κουλλόλη, Καψάσκης, Γελαδάς, Μαρίνος, Ρίκος, Σοφός, Κολεύρης, Γουσέτης, Αγαλιώτης, Ζώντος, Παπαδάτος.
Έπαιξαν και οι:Κλάδης Αλ., Κλάδης Χρ. και Κακολύρης.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος),Καβαλιερράτος Γ., Σουρβάνος, Τζωρτζάτος , Σινάι, Καβαλιεράτος, Καραντινός, Μουρελάτος, Κούρτη, Ζαχαράτος,Τριανταφυλλίδης, Μαρούλης.
Έπαιξαν και οι:Παγουλάτος, Λουκάτος, Φωκάς και Ρεπούσης.
        
Η τελική βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
6
14 - 4
15
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
6
19 - 6
15
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
6
9 - 13
6
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
6
6 - 24
0
Πέρασαν στην επόμενη φάση Ηλλεία-Μεσσηνία στουυς Νέους και Μεσσηνία στους Παίδες
Στα άλλα παιχνίδια του 9ου ομίλου, η Ηλεία στους νέους επικράτησε στην Καλαμάτα της αντίστοιχης της Μεσσηνίας με σκορ 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση ως πρώτη, αντίθετα με τους γηπεδούχους που πέρασαν σαν δεύτερη καλύτερη ομάδα όλων των ομίλων, μαζί με το Ηράκλειο.
Στους παίδες οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1 και πέρασαν και τυπικά στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου