Τρίτη, Ιανουαρίου 16

Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της η Έρυσσος


Τι κι αν έφτασε τα 37, τι κι αν απείχε κάποια χρόνια από το τοπικό ποδόσφαιρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτός δεν το βάζει κάτω και επέστρεψε. 
Επέστρεψε  σε μικρή για την αξία του κατηγορία. Όμως, αυτός έρχεται για να αλλάξει αρκετά τα μέχρι τώρα δεδομένα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με τη φανέλα της Ερύσσου.
Φυσικά, μιλάμε για ένα από τα αστέρια του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου τον Μάκο Μοσχονά.
Ο Μάκος λοιπόν ξανά στα γήπεδα. Μια καλή είδηση για αυτούς που αναζητούν παίκτες ποιότητας,  που γνωρίζουν πολύ καλά το τόπι και σίγουρα αυτός αποκλείεται να μην τους δικαιώσει, έστω και αν πρέπει να…. τρέξει να προλάβει τον χρόνο.
Ο Μοσχονάς που αποκτήθηκε από τα Διλινάτα (δεν είχε συμμετοχή πέρυσι που είχε έρθει από τον Παλληξουριακό), είναι ένας πολύ έμπειρος κεντρικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς, Παλληξουριακό, Αστέρα Ληξουρίου, Εικοσιμία, Διλινάτακ.α.)
Η προσθήκη αυτή ήταν μια προσωπική επιλογή του Γκ. Ρέτσι, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό τον είχε στο….. ψυστήρι, μέχρι που τελικά κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρου, με τον κόουτς να πιστεύει πολύ  στην παρουσία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Μια παρουσία, η οποία εκτός από την ποιότητα που θα δώσει στην ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς, είναι δεδομένο ότι θα βοηθηθούν και τα νέα της παιδιά.
Μια μεταγραφή λοιπόν ποιότητας και εμπειρίας από την Έρυσσο που μόνο οφέλη θα της φέρει.
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας της Ερύσσου, μετά από αυτή ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή, του Ανθούλη Δρόσου από τα Διλινάτα, ο οποίος ήδη έκανε ντεμπούτο με την νέα του ομάδα στο Βαθύ την περασμένη Κυριακή, σκοράροντας με εκτέλεση πέναλτι, το μοναδικό της τέρμα της στη ήττα από τον Οδυσσέα, με σκορ 1-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου