Κυριακή, Ιανουαρίου 7

Έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας Α.Ο. Εικοσιμίας - GPS Valencia CF (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, η επίσημη συνεργασία μεταξύ του Α.Ο. Εικοσιμίας με τις σχολές ποδοσφαίρου GPS Valencia CF. 
Για αυτό παραβρέθηκε στην Κεφαλονιά ο Ισπανός προπονητής της GPS Valencia Eric Polo.
Ο συγκεκριμένος προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA A’, μετέφερε το πλάνο λειτουργίας της συγκεκριμένης σχολής που είναι από τις καλύτερες σε αυτόν τον τομέα στον κόσμο.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κεφαλονίτης προπονητής της Εικοσιμίας και υπεύθυνος της σχολής στο νησί Δ. Ζησιμάτος, ο οποίος μετά τα καθιερωμένα και τις ευχές για μια καλή χρονιά, μίλησε και αυτός για τη λειτουργία της σχολής, αναφέροντας ότι γίνονται βήματα μπροστά για το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, αφού μετά την σχολή της Άρσεναλ, άλλη μια μεγάλη σχολή συνεργάζεται με την Εικοσιμία και αυτό μόνο καλά θα φέρει στο ποδόσφαιρο μας και στα μικρά παιδιά που ασχολούνται με αυτό. Στόχος είπε συνεχίζοντας...... « είναι να πλάσουμε χαρακτήρα στα παιδιά, να διασκεδάζουν μέσα από την προπόνηση και παράλληλα να πλάθουμε χαρακτήρες».
Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες του, που είναι οι κ.κ. Δ. Παντελειός, Α. Τσιμάρας, Δ. Λιονάτος και Σπ. Τζωρτζάτος τους οποίους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους.
Από την πλευρά του, ο εκ των συνεργατών του Δ. Παντελειός, ανέφερε ότι σε αυτές τις ηλικίες η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά η μετράει η προσπάθεια... λέγοντας συγκεκριμένα ότι,...... «καλός είναι εκείνος που προσπαθεί και σέβεται τους άλλους».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής και ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης κ. Ηλ. Κουρκουμέλης, αντιδήμαρχος Λειβαθούς.
Την μετάφραση έκανε η κ. Ελπίδα Καλούρη - Πολλάτου

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην λειτουργία της σχολής αλλά και στους αξιόλογους τεχνικούς της ομάδας.
Βίντεο
Εικόνες









1 σχόλιο: