Σάββατο, Δεκεμβρίου 8

Σπουδαίο "2" στον Σταυρό ο Εθνικός 0-2 τον γηπεδούχο Οδυσσέα Ιθάκης


Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στον Σταυρό της Ιθάκης, ο Εθνικός Κεφαλονιάς πιο ουσιαστικός, πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 2-0, απέναντι στους «χασογκόληδες» και πάλι ποδοσφαιριστές του τοπικού Οδυσσέα.
Η γηπεδούχοι, έχασαν και σήμερα πολλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο-α τέρματα και να πάρει μια άλλη τροπή το παιχνίδι και στο τέλος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η μπάλα τιμωρεί και τον τιμώρησε με αυτή την ήττα, την δεύτερη φετινή στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του μέχρι τώρα, ενώ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ο Γ. Μπελεζάκης έκανε αρκετές και δύσκολες αποκρούσεις!
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με αξιόλογη παρουσία ήταν όπως προαναφέραμε πολύ ουσιαστικοί και πέτυχαν τα δυο αυτά τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 37’ ο Γ. Μαρούλης θα μπει από δεξιά στην περιοχή, θα κάνει το δυνατό αριστερό σουτ και τον Μουράγι να αποκρούει πολύ δύσκολα, στην επαναφορά της μπάλας ο Γ. Αναλυτής, ο οποίος κινήθηκε σωστά στην φάση με κοντινό πλασέ, θα δώσει το προβάδισμα με 0-1 στους «κυανόλευκους» από το Ληξούρι.
Με αυτό το 0-1 οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 55’ θα έρθει και το 0-2 με αυτογκόλ.
Ο Χ. Μαυροειδής, θα εκτελέσει ψηλοκρεμαστά το φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα ο Ν. Προσαλέντης, με κεφαλιά προς τα πίσω θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας όπως αποδείχθηκε σοβαρό προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.
Αυτό το 0-2 δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος, αφού η ομάδα από τη Βόρεια Ιθάκη, συνέχιζε να χάνει τις ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους σωστά οργανωμένους στην άμυνα να κρατάνε το «0» στην εστία τους μέχρι το τέλος.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Εθνικό στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος διατηρεί και το αήττητο μετά από 4 αγωνιστικές.
Από την άλλη, ο Οδυσσέας μπορεί να τα βάλει με την τύχη του ή καλύτερα με την αστοχία του, για ακόμη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Ν. Κουρούκλη, ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη Διλινάτων – Φωκάτων με 6 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω.
Η ομάδα του Σπ. Ζερβού από την άλλη παραμένει στην ουρά, ισόβαθμη της Σάμης με 1 μόλις βαθμό.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι από το 75’, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και ο Γ. Μαρούλης αντίκρισε 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Σπ. Χρηστάτου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Χατζηγεωργίου και την κ. Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Ρενάτο (66’ Καραντζής Ν.), Προσαλέντης Ν. (83’ Μήτσουρας), Μετσάνι Α., Τσίρος, Φατούρος (55' Βλασσόπουλος), Λαμπρόπουλος (63’ Κουτσουβέλης Π.), Πατσαλιάς, Σέλα, Λεκατσάς, Καραντζής Θ..
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Σιμωτάς Χ., Ρεμούντης, Μαυροειδής Χ., Αναλυτής (89’ Ρapa), Αδειλίνης, Μαυροειδής Ν., Μαρούλης, Σιμωτάς Ι., Θεοτοκάτος (87’ Ταφάι), Tozaj (71’ Κατσιβέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου