Σάββατο, Δεκεμβρίου 8

"Σεφτέ" στις νίκες η Πρόοδος Ιθάκης 3-2 την Σάμη


Σε ένα καλό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με αρκετό θέαμα και πέντε τέρματα, σήμερα το μεσημέρι στο Βαθύ της Ιθάκης, η Πρόοδος θα πάρει την 1η φετινή της νίκη απέναντι στην Σάμη με σκορ 3-2.
Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στις τέσσερις μέχρι τώρα αγωνιστικές έχει τρεις ήττες και μόλις μια ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό, ισόβαθμη του Οδυσσέα Ιθάκης.
Στα άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός του Ηλ. Κοσμάτου της Σάμης στο 17’ και η αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο στο 23' για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Ιθάκης. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή της Σάμης, περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Επίσης, να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι από το 63’ αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού είδε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Κώτση ο Ο. Χύκα των γηπεδούχων.
Τα γκολ του αγώνα
Με τη συμπλήρωση 17’ αγώνα, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 με ένα εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι" του Δ. Αρβανίτη μέσα από την περιοχή, ύστερα από το πλάγιο άουτ του Βασιλόπουλου και την αμυντική σύγχυση.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη η ομάδα του Χ. Μανωλόπουλου θα ζευγαρώσει τα τέρματα της πετυχαίνοντας το 2-0.
Είναι το 63’ Ο Χύκα θα κλέψει την μπάλα από τον Φωτόπουλο, θα μπει από αριστερά στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καβαλλιεράτου και στα δίχτυα του.  Στη φάση αυτή ο σκόρερ θα δει και την κόκκινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του.
Η Σάμη θα μειώσει πολύ γρήγορα σε 2-1 και συγκεκριμένα στο 67’ με γκολ που θα πετύχει ο νεαρός Π. Ζαχαράτος με κοντινό πλασέ, ύστερα από το κόρνερ του Α. Αμούργη και την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. 
Όμως, στο 85’ ο νεαρός Απ. Γρίβας θα βάλει τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων, αφού θα πετύχει το 3-1 της ομάδας του, με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Καβαλλιεράτου, μετά το κλέψιμο της μπάλας του Αρταβάνη από τον Καππάτο και την ψηλοκρεμαστή πάσα στην περιοχή.
Το μόνο που κατάφερε η Σάμη, είναι η μείωση του σκορ σε 3-2 στο 89’, με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Α. Αμούργη, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Γ. Τσιντήλα, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.
Μέχρι τη λήξη δεν είχαμε κάτι άλλο και την Πρόοδο να πανηγυρίζει την πρώτη της επιτυχία, αντίθετα με την Σάμη που πήρε αναβολή, μετά από τέσσερις αγωνιστικές!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Ε. Καραγιαννάκη (φίλαθλο στη θέση της κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου που δεν προσήλθε, όπως πληροφορηθήκαμε, λόγω ασθένειας).
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Αρταβάνης, Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Γρίβας, Χύκα, Tσάμης (89’ Βρεττός), Πάτερης (82’ Κασσιανός), Bασιλόπουλος, Ηaidari.
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Καβαλλιεράτος, Παπαδημάτος (78’ Αράπογλου), Νικολοβιέννης, Κοσμάτος (λ.τ. 23’ Φωτόπουλος), Πολυχρονάτος, Καππάτος, Κορσιάνος Π. (60’ Αμούργης Α.), Μετάι, Ζαχαράτος, Περιβολάρης, Ζησιμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου