Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31

Στολίδι γίνεται ο Άγιος Αντώνης... Ήρθε ο αθλητικός εξοπλισμός... Ακολουθεί το μεγάλο έργο του Κλειστού

Έφτασαν στον Άγιο Αντώνη ο αθλητικός εξοπλισμός και συγκεκριμένα οι καινούργιοι πάγκοι και οι εστίες του γηπέδου, όπου μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του φυσικού χλοοτάπητα θα τοποθετηθούν στον αγωνιστικό χώρο, για τις ανάγκες των ομάδων του Ληξουρίου.

Σιγά – σιγά, με τις σημαντικές αυτές παρεμβάσεις, σε λίγο το γήπεδο του Αγίου Αντωνίου θα αλλάξει όψη και πλέον οι τοπικές ομάδες θα μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ένα πραγματικό στολίδι!

Έτσι, η χρονιά θα κλείσει με σημαντικά έργα για τον αθλητισμό της Παλλικής και γενικότερα της νεολαίας, με τον Άη Βασίλη να φτάνει λίγο νωρίτερα στην πατρίδα του Ανδρέα Λασκαράτου!!

Πολλά μπράβο στη Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, ο οποίος πιστός στις δεσμεύσεις του ολοκληρώνει σημαντικά έργα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι, συνεχείς είναι και οι προσπάθειες του αντιδήμαρχου αθλητισμού Γάλεμπ Ντιουάνι, που είναι συνέχεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να έχει εικόνα και μα παρεμβαίνει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το επόμενο έργο που αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα στο Φεβρουάριο, είναι η μόνωση του κλειστού γυμναστηρίου Ληξουρίου και η προμήθεια πτυσσόμενων εξεδρών, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα και να είναι έτοιμο στην περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Τέλος με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι έφτασαν και τα ταμπλό για τις μπασκέτες, τα οποία θα τοποθετηθούν στα χωριά του Δήμου!

Δείτε παρακάτω φώτο:












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου