Πέμπτη, Ιανουαρίου 21

Κλείδωσε του Ζαγοράκη για την ΕΠΟ, δεν προχωράει ο Ψαρόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ζυμώσεις για τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τις 19 Φεβρουαρίου, με το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM να έχει κλειδώσει πλέον οριστικά.

Ο Ευρωβουλευτής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 θα είναι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, αφού φαίνεται να έχει πλέον την στήριξη των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται λοιπόν, ότι και οι τελευταίες αμφιβολίες που υπήρχαν από την πλευρά της ΑΕΚ έχουν καμφθεί και πλέον ο Ζαγοράκης, έχοντας τη στήριξη των «μεγάλων» και της Κυβέρνησης θα είναι ο υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το πρωθυπουργικό γραφείο και άνθρωποι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπως γράφτηκε, μετέφεραν στον «Ζαγόρ» την επιθυμία που εκφράζεται, με τον ίδιο να είναι έτοιμος για την αλλαγή σελίδας της ΕΠΟ.

Όπως πλέον είναι κατανοητό, αποσύρεται η υποψηφιότητα Ψαρόπουλου, αφού εκτός των άλλων υπάρχει και ζήτημα ορίου ηλικίας με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Ακόμα ένα ζήτημα, ίσως το πιο σημαντικό μετά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις Ενώσεις. 

Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ζυμώσεις αρκετές και μένει να δούμε από τα υπάρχοντα πρόσωπα, αν θα υπάρχουν κάποια που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου