Κυριακή, Μαΐου 9

Πολλά μπράβο στα "4" παιδιά που σήμερα ολοκλήρωσαν το σημαντικό τους ταξίδι

Τερμάτισε σήμερα το μεσημέρι, απόλυτα ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της προσπάθειας του και ύστερα από μια εβδομάδα δράσης, στο Φανάρι Αγίων Θεοδώρων Αργοστολίου, πετυχαίνοντας παράλληλα το μεγάλο του στόχο, ο 14χρονος Δημήτρης Βερούτης με τους συνοδούς του, Γ. Ποταμιάνο – Γ. Λίλα και Γ. Κουρβισιάνο, όπου με τα κανό τους, κωπηλάτησαν 192 ολόκληρα χιλιόμετρα κάνοντας τον γύρο της Κεφαλονιάς για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ήταν μια πρωτοβουλία του μικρού με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και της Ε.Ο.Δ. Λειβαθούς.

Ο στόχος επετεύχθη, αφού η προσπάθεια στηρίχθηκε αρκετά και συγκεντρώθηκε μέχρι στιγμής ποσό αρκετά μεγαλύτερο  των 12.000,00€.

Πολλά μπράβο στον Δημήτρη που με την κίνηση του αυτή, μας δίδαξε πολλά.

Αυτό το μικρό παιδί, μας έστειλε το δικό του μήνυμα ότι, όλοι μαζί με θέληση και αγάπη για τον τόπο μας μπορούμε. Μπορούμε να βάζουμε στόχους για το κοινό καλό και να τους υλοποιούμε, όσες δυσκολίες και αν προκύψουν.

Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του, τους γονείς του, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι για το λεβέντη τους.

Όμως και στα τρία παιδιά που στάθηκαν δίπλα του, σε όλη αυτή την πορεία, τον Γιώργο Ποταμιάνο, τον Γιώργο Λίλα και τον Γιώργο Κουρβισιάνο, αξίζουν το ίδιο πολλά μπράβο.

Στο Φανάρι, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να θαυμάσει και να υποδεχθεί τον μικρό του «Ήρωα», ενώ οι σειρήνες της Ε.Ο.Δ. σφύριζαν ασταμάτητα.

Μεταξύ αυτών και οι γονείς του Μαρίνα Βεργωτή και Πάκος Βερούτης, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι, καμάρωναν για το επίτευγμα του μικρού, δικού τους Οδυσσέα!

Επίσης διακρίναμε Την αντιδήμαρχο Λειβαθούς κα Κρ. Μιχαλάτου και εκπρόσωπους από την Ε.Ο.Δ..

Συγχαρητήρια σε όλους!

θα ακολουθήσει σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου