Δευτέρα, Δεκεμβρίου 6

Νέα νίκη για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό...... 53 - 46 εκτός έδρας τον Ίφιτο Πύργου

Μετά το ρεπό που είχε την προηγούμενη Κυριακή ή αντρική ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακός, η αποστολή ταξίδεψε στον Πύργο με 8 αθλητές για να αγωνιστεί με τον τοπικό Ίφιτο.

Πήγε με πολλές ελλείψεις (τραυματισμοί, ιώσεις και μαθητικές υποχρεώσεις των παιδιών).

Το παιγνίδι από την αρχή ήταν πολύ δυνατό και με πολύ πάθος από τις δύο ομάδες.


Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή είχαν συνέχεια μικρό προβάδισμα, εκτός από μερικές στιγμές που οι γηπεδούχοι περνούσαν μπροστά με διαφορά 2-3 πόντων.

Το ημίχρονο βρίσκει τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό να προηγείται στο σκορ με 22-24.

Οι παίκτες του κόουτς Κωστίδη, κάτω από τις οδηγίες του μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να πάρουν και διάφορα έως και 10 πόντων.

Έτσι, στο τέλος κατάφεραν να απολαύσουν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη, από τις τρεις, που έχουν και βρίσκονται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου του πρώτου γύρου.

Τελικό σκορ 46-53.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για το θετικό, παρά τα πολλά προβλήματα, αυτό αποτέλεσμα.

Οι διαιτητές: Διαμαντή – Αποστολόπουλος

Δεκάλεπτα: 12-15, 15-13, 13-17, 06-08

Οι συνθέσεις:

Ίφιτος:(Γ. Μπεκρής), Μαρινάκης, Μάνος 2, Καραχάλιος, Μπεκρής 25 (3), Πάντης, Αναγνωσόπουλος Α. 4, Μπακόπουλος 2, Αναγνωστόπουλος Β. 5, Καραλής 6 (2) Τσεκούρας 2, Λάβδας.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Π. Κωστίδης), Αντωνάτος Ηλ. 23 (2), Χρηστάτος 5 (1), Καραβιώτης, Χαρατσάρης, Τραυλός 9, Αγγελάτος 6, Καραπέτσας 3 (1), Παπαδάτος 7.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου