Τρίτη, Δεκεμβρίου 7

Αύριο Τετάρτη 8/12 ο εξ' αναβολής αγώνας κυπέλλου του β' ομίλου μεταξύ Ηρακλή Πρόννων - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Στα Τζαννάτα, αύριο Τετάρτη 8/12, πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, με το εξ΄ αναβολής και βαθμολογικά αδιάφορο, παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

         

Με καθυστέρηση 35 ημερών, αύριο το απόγευμα στις 3 και 15’ στο Δημοτικό Τζαννάτων, θα διεξαχθεί ό  εξ’ αναβολής αγώνας της 6ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, κλείνοντας έτσι κάθε εκκρεμότητα στη φάση των ομίλων και ειδικά στον 2ο.

Το παιχνίδι είναι εντελώς αδιάφορο, αφού οι μεν γηπεδούχοι έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια του θεσμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι, ήδη κληρώθηκαν στην 8αδα, εκεί που θα συναντήσουν σε διπλά παιχνίδια τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Όπως γράφουμε παραπάνω, είναι ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και γίνεται επειδή πρέπει να γίνει, ενώ οι δύο ομάδες συναντώνται για 3η συνολικά φορά φέτος.

Φυσικά και οι δυο ομάδες για λόγους γοήτρου και καλής ψυχολογίας, θα παλέψουν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στα Τζαννάτα, περιμένουμε ένα παιχνίδι μάλλον αγγαρείας, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να σπάσουν την «κατάρα», κατακτώντας την πρώτη φετινή τους νίκη.

Στον πρώτο γύρο, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς είχε επικρατήσει στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου των αντιπάλων του με σκορ 3-1, λίγο μετά και σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, επίσης στα Τζαννάτα, και πάλι είχε πάρει τη νίκη. Αυτή την φορά με σκορ 4-1! 

Οι διαιτητές της συνάντησης δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή την στιγμή.

         

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

4

3

1

0

15 - 04

10

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3

1

1

1

05 - 06

04

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

3

0

0

3

03 - 13

00

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου