Τετάρτη, Δεκεμβρίου 8

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στα Τζαννάτα Ηρακλής - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τα "μοιράστηκαν" όλα (Εικόνες)

Στα Τζαννάτα σήμερα το απόγευμα, ολοκληρώθηκε ο εξ’ αναβολής αγώνας της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου και μαζί κάθε εκκρεμότητα στη σειρά.

Σε ένα αδιάφορο παντελώς παιχνίδι, θα λέγαμε απλά για να βγει η υποχρέωση, Ηρακλής – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Για τους γηπεδούχους ήταν ο πρώτος του φετινός βαθμός και στις δύο διοργανώσεις μέχρι τώρα.

Οι φιλοξενούμενοι, έχουν ήδη κληρωθεί στην 8αδα, εκεί που θα συναντήσουν σε διπλά παιχνίδια τον Α.Ο. Εικοσιμίας, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αποκλειστεί και μαθηματικά, από τη συνέχεια του θεσμού, πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στα Τζαννάτα έγινε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι και τους γηπεδούχους στη μεγαλύτερη διάρκεια του, να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ του αγώνα

Μέσα σε 20’ το 0-0 μέχρι εκείνη την ώρα έγινε 2-2 που και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 10’ οι γηπεδούχοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτεροι, θα πετύχουν το προσπέρασμα και το 1-0, με ένα δυνατό σουτ του Lluka, εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν και μέσα σε 10' θα πετύχουν προσωρινά την ανατροπή!

Αρχικά στο 25’, Λ. Βανδώρος, που συνεχίζει να σκοράρει, θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1 με κοντινό πλασέ, μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Ντεράι και αφού πρώτα η μπάλα θα βρει στο δοκάρι της εστίας του Σταθάτου, στην επιστροφή της, ο έμπειρος επιθετικός των «πράσινων» δεν δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα.

Στη συνέχεια και μετά από 5’ θα πετύχουν την ανατροπή και το 1-2 με ωραία κεφαλιά του Ντεράι, μέσα από την περιοχή, ύστερα από την βαθιά μπαλιά του Χύκα.

Όμως, στο 35’ οι γηπεδούχοι θα φέρουν το ματς στα ίσια και στο 2-2 και πάλι με σουτ, έκτος περιοχής του Lluka που θα κάνει παράλληλα τα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι δύο.

Με αυτό το 2-2 θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο στο Δημοτικό των Τζαννάτων.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν, όπως και οι αντίπαλοι τους, να αλλάξουν το σκορ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να τα «μοιραστούν» όλα.

Τελικά, αυτή η ισοπαλία θα είναι το πρώτα θετικό αποτέλεσμα της νέας σεζόν για την ομάδα του Ηρακλή Πρόννων, που μένει εκτός θεσμού, αντίθετα με τον αντίπαλο του που συνεχίζει και τον περιμένει ο Α.Ο. Εικοσιμίας στη φάση των προημιτελικών!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Θωμά Β. και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Ριστάνης, Καμπίτσης, Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Πρίφτι, Llouka, Θεοδωράτος, Περικλέους (55’ Τότολος).

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου, Χύκα, Κλωνής, Σπαθής, Κατσούρης, Μαρινάκης, Walker, Βανδώρος, Ντεράι, Noakes, Παπαβασιλείου.

          

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

4

3

1

0

15 - 04

10

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

4

1

2

1

07 - 08

05

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

4

0

1

3

05 - 15

01

          

Οι επόμενοι αγώνες
Τα ζευγάρια των προημιτελικών

α/α

Ομάδες

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Διλινάτα

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόννοι

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Σάμης

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι














Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου