Κυριακή, Απριλίου 10

Φιέστα με 6 γκολ στο Ληξούρι.... Παλληξουριακός - Πυλαριακός 5-1

Γιορτή που συνοδεύτηκε από νίκη, είχαμε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, αφού ο νταμπλούχος Παλληξουριακός θα πετύχει την 21η νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Πυλαριακό με σκορ 5-1 και θα συνεχίσει με το απόλυτο σερί  των 21Χ21.

Γιορτινό λοιπόν το κλίμα στο Ληξούρι και τον Παλληξουριακό να ντύνεται με την «ροσσονέρα» φανέλα του πρωταθλητή - κυπελλούχου Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και να παίζει όσο χρειάστηκε να πάρει μια ακόμη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Πυλαριακό, ο οποίος κατέβηκε απέναντι στον πρωτοπόρο με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι και τους ερυθρόλευκους στην τελευταία φετινή παρουσία τους στην έδρα τους, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας να πετυχαίνουν μια νίκη με το ευρύ 5-1.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπράτι, από τα δεξιά της περιοχής των φιλοξενούμενων.

Νέα απειλή στο 12’ όταν στη συνεργασία Ακριστινέι – Μπράτι, ο τελευταίος θα πιάσει το σουτ που αναγκάζει τον Δ. Καλλιβωκά να πετάξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ πάνω από την εστία του.

Στο 20’ ο Μπράτι από αριστερά, θα βγάλει ωραία σέντρα στο β’ δοκάρι, τον Πολλάκη να πιάνει την κεφαλιά που ο Δ. Καλλιβωκάς θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Αυτές θα είναι οι καλύτερες στιγμές του πρώτου μισού στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ θα έρθει η "ψυχρολουσία" για τους γηπεδούχους και η ισοφάριση για το 1-1, με τον Μπαλάσκα να βγαίνει στην κόντρα, να φτάνει απέναντι από τον Brand, τον οποίο θα πλασάρει στην έξοδο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του.

Ένα γκολ που δεν πανηγυρίστηκε από το νεαρό ποδοσφαιριστή, μιας και παλαιότερα είχε φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ηλία Ζερβού και αρχικάστο 55’, μετά το κόρνερ του Ακριστινέι από δεξιά, ο Γασπαρής θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Δ. Καλλιβωκά.

Στη συνέχεια και στο 58’ σε μια ίδια φάση, ο Γασπαρής θα κάνει το σουτ το οποίο θα κοπεί από τα σώματα των αμυντικών και στην επαναφορά ο Νεστερένκο, με νέο σουτ από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το νέο προβάδισμα και το 2-1 της ομάδας του.

Μάλιστα στο 69’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολλάκη (χέρι Καραντινού – Νεόφυτου) θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 85’ ο Κλειτογιάνης θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, για να αποκρούσει δύσκολα ο Brand.

Το 4-1 θα πετύχει και πάλι ο Πολλάκης στο 86’, με ένα καταπληκτικό σουτ από τα όρια της περιοχής.

Το τελικό 5-1 κλείνοντας το σκορ στο παιχνίδι, ο Μπράτι με ένα καταπληκτικό σουτ στην αριστερή γωνία του Δ. Καλλιβωκά, μετά την παράλληλη πάσα από δεξιά του Ρεμούντη.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα έγιναν οι απονομές και δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team και τη διοίκηση, από τον Δήμαρχο κ. Γ. Κατσιβέλη.

Επίσης τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, που στις δύσκολες εποχές την κράτησε όρθια κ. Στάθης Λυκούδης. Μάλιστα την απονομή της πλακέτας έκανε ο γιος του και εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξης.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, στο ημίχρονο βραβεύθηκε με τη φανέλα της ομάδας, ο χορηγός της κ. Γκιώνης Θεόδωρος.

Τίμησαν με την παρουσία τους την φιέστα, Δ.Σ. από το Δήμο Ληξουρίου, εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού.

Εμείς, να ευχηθούμε στον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Καλή επιτυχία στα Μπαράζ.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Διοίκησης για την άψογη φιλοξενία τους.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Καναλλάτο.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Λούλουδας (85’ Σιμωτάς), Λυκούδης (85’ Ρεμούντης), Ακριστινέι, Γασπαρής (70’ Κρίστο), Μπράτι, Πολλάκης), Καράι (65’ Κουκοβίνος), Xaxhiaj.

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς Δ., Τουλάτος Στ., Κλειτογιάννης (89’ Γρηγοράτος Δ.), Μανωλάτος, Βασιλόπουλος, Καραντινός-Νεόφυτος (70’ Κουγιανός), Αλυσανδράτος Σπ., Γονατάς (75’ Σταμούλης Π.), Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης, Μπαλάσκας Π..

Σε λίγο πλούσια φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι και την φιέστα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου