Τετάρτη, Νοεμβρίου 16

"Σφράγισε" το τελευταίο εισιτήριο για την 8αδα ο Αστέρας 1-2 τον Οδυσσέα στον Σταυρό (Εικόνες)

Σε ένα μέτριο, ισορροπημένο και με πολύ αγωνία παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού, στα πλαίσια της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής, της Α' φάσης του τοπικού κυπέλλου, ο Αστέρας Ληξουρίου θα επικρατήσει  του Οδυσσέα Ιθάκης, με τον τελευταίο να πληρώνει τα δικά του λάθη, με σκορ 1-2! 

Έτσι, γίνεται η όγδοη (8η) ομάδα που παίρνει την πρόκριση και το τελευταίο εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης και θα βρίσκεται στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. συνεχίζοντας στα προημιτελικά!

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι με το καλημέρα και συγκεκριμένα μόλις στο 4' θα εκμεταλλευθούν την κακή αντίδραση του τερματοφύλακα Γαϊλά, στο δυνατό βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα Β. Μαρκέτου και με πλασέ ο Δ. Παπαδάτος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το προβάδισμα στο σκορ του Αστέρα Ληξουρίου 0-1.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο σκορ του πρώτου αγώνα 1-1.

Ο Μετσάνι θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, με καταπληκτική ενέργεια, θα αποφύγει δυο αντιπάλους και θα δώσει πάσα πάρε - βάλε στο νεαρό Plepi B., ο οποίος με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον Β. Μαρκέτο, και θα ξαναβάλει πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Όμως, οι «πράσινοι» του Ληξουρίου, μετά από 10' και συγκεκριμένα στο 40' θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα, πετυχαίνοντας το 1-2!

Ο Ε. Τοζάι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και φέρνει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Γαϊλάς δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης στην έξοδο του, στη συνέχεια ακολουθεί σύγχυση, κάτι που θα εκμεταλλευθεί ο Κούτσης και με κοντινή προβολή θα την στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Με αυτό το 1-2, που τελικά αποδείχθηκε "χρυσό" για τους φιλοξενούμενους, θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, ούτε και η εικόνα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να παραμείνει 1-2, που είναι σκορ πρόκρισης υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ένα αποτέλεσμα που τους στέλνει στους "8" και στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Ληξούρι. 

Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά την επάνοδο της ομάδας στην ενεργό δράση! 

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Οδυσσέας Ιθάκ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς (46' Πάστρας), Plepi A., Μαλιακρίδας Μ.-Α., Λυκούδης (46' Καραβίας Ι.), Τσίρος, Plepi B., Plepi E., Renato, Προσαλέντης Π., Μετσάνι, Ν., Cela (78' Μαλιακρίδας Κ.).

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Γαβαλάς, Πατρίκιος, Αδηλίνης, Λουκέρης Β. (80' Λυκούδης Δ.), Αραβαντινός Α. (89' Διονυσάτος), Κούτσης, Τοζάι Ε., Παπαδάτος (60' Αναλυτής Γ.), Κουρούκλης, Μαρούλης.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι στον Σταυρό











Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου