Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Σπουδαία νίκη για τον Α.Ο. Σάμης 1-0 τον Α.Ο. Πρόννων

Μια πολύ σημαντική νίκη και σκορ 1-0 Θα πετύχει σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ο Α.Ο. Σάμης επί των Πρόννων και θα ανασάνει βαθμολογικά, ανεβαίνοντας πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα όμως παιχνίδι παραπάνω.

Η νίκη αυτή έρχεται την κατάλληλη στιγμή, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Εικοσιμία την περασμένη Τετάρτη.

Ένα τρίποντο κυρίως ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια και την προσπάθεια να βρει θέση η ομάδα του Γ. Καρελλάκη στην τελική 4αδα.

Αντίθετα, αυτή του Γκ. Ρέτσι θα δεχθεί την 4η της ήττα σε ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και αν υπολογίσουμε και αυτή της περασμένης Τετάρτης στα Μακρυώτικα για το τοπικό κύπελλο τότε φτάνουμε αισίως στις 5!

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Σκάλας θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος εκτός 4αδας και στη συνέχεια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για τον στόχο της συμμετοχής της στα playoffs.

Σε γενικές γραμμές, στον Καραβόμυλο παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δύναμη στο κέντρο και λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, θα λέγαμε μοιρασμένο και τις δύο ομάδες αν έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και πιο αποφασιστικοί, εκεί που θα πετύχουν και το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε στο τέλος γκολ, με αποτέλεσμα να επανέλθουν στις επιτυχίες, έτοιμοι στη συνέχεια να δώσουν τη δική τους μάχη με έπαθλο το τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο δεύτερο, χωρίς ωστόσο να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Κ. Μωραΐτη.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 7’ θα γίνει το 1-0 για την Σάμη.

Συγκεκριμένα ο Μετάϊ, με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ανάμεσα κέντρο και αντίπαλη περιοχή, θα νικήσει τον Παπαβασιλείου ανοίγοντας το σκορ.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 77’ η ομάδα των Πρόννων θα έχει δοκάρι, μετά από σέντρα από δεξιά και κακή εκτίμηση του Μωραΐτη, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Έτσι αυτό το 1-0 θα είναι και το τελικό του σημερινού αγώνα στο γήπεδο Καραβόμυλου.

Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα του Γ. Καρελάκη που της δίνει το δικαίωμα να βλέπει με καλύτερο βλέμμα τη συνέχεια.

Αντίθετα για αυτή του Γκ. Ρέτσι «γροθιά» στο στομάχι, αφού την αφήνει προς το παρόν εκτός 4αδας.

Φυσικά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει με το ένα από τα τέσσερα εισιτήριο που δίνει συμμετοχή στα playoffs.

Άποψη μας ότι θα παρακολουθήσουμε μια δυνατή «μονομαχία» στη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καβαλλιεράτος, Rexha P. (89’ Αμούργης Α.), Καραγιαννάκης, Βιτωράτος Κ., Ζησιμάτος, Μετάι (82’ Παππάς), Χάνδρας (89’ Δρακουλόγκωνας Β.), Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (62’ Δελαπόρτας), Σοφιανός.

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης (46’ Ρραπάι), Xhelaj (80’ Ζαπάντης Ε.), Κουρκουμέλης Χρ., Walker, Μακρυνώρης, Μπάμπης Σ., Τσονακαρίδης (31’ Καμπετσής), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης Γ. (46’ Γκιάφης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου