Τετάρτη, Μαρτίου 1

Η Pre game του αυριανού επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα του τοπικού κυπέλλου... που βγάζει τον δεύτερο Finalist

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 1/3/2023 στο τοπικό κύπελλο με τον ένα τελικά επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα της σειράς, μετά την παραίτηση του Αστέρα Ληξουρίου.

Ένας αγώνας που θα βγάλει τον αντίπαλο των "ερυθρόλευκων" στο μεγάλο τελικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Αγωνιστική δράση αυτή την φορά θα έχουμε μόνο στο γήπεδο Αργοστολίου.

         

"Μάχη" για το επόμενο από τα δύο "εισιτήρια" του μεγάλου τελικού

Τετάρτη  1/3/2023

Αύριο Τετάρτη και ώρα 4 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο μοναδικό επαναληπτικό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι των ημιτελικών της διοργάνωσης, ο Α.Ο. Διλινάτων στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα των Μακρυωτίκων, θα φιλοξενήσει τον Πυλαριακό με παρακαταθήκη εκείνο το υπέρ τους 1-0.

Οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη σειρά και να περάσουν πανηγυρικά στο μεγάλο τελικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου εκεί τους περιμένει ο Παλληξουριακός, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί αύριο, μετά την παραίτηση του Αστέρα Ληξουρίου, από το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ομάδα του Γ. Τόγια και με μια ισοπαλία βολεύεται μια χαρά, αφού όπως προαναφέραμε το 0-1 των Μακρυωτίκων της δίνει και αυτή την επιλογή ή πολυτέλεια, όπως θέλετε πείτε το.

Σίγουρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά την πρόκριση και είναι σίγουρο ότι, ο Πυλαριακός θα παραταχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου χωρίς άγχος, μιας και δεν έχει να χάσει τίποτα, ώστε να χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι, να πετύχει ένα γκολ, χωρίς να δεχθεί κάποιο και να το οδηγήσει, έστω στην παράταση.

Πως έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά οι δύο αντίπαλοι:

Οι γηπεδούχοι των Διλινάτων, θα πάρουν την πρόκριση στον πρώτο γύρο με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης με μια νίκη στο Αργοστόλι 3-0 και μία ισοπαλία στον Σταυρό με σκορ 1-1. 

Στη συνέχεια πέρασαν στα ημιτελικά με δύο νίκες επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (3-1 ο πρώτος αγώνας και 3-2 ο δεύτερος στην παράταση).

Μάλιστα σε αυτή την φάση κινδύνεψαν να μείνουν εκτός διοργάνωσης, αφού οι «πράσινοι» στον επαναληπτικό προηγήθηκαν 0-2 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση διαμορφώθηκε τελικά αυτό το 3-2!

Οι φιλοξενούμενοι, δεν συμμετείχαν στην πρώτη σειρά, αφού όπως είναι γνωστό είχαν περάσει χωρίς αγώνα.

Στα προημιτελικά, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου απέκλεισαν με μια νίκη (1-0) στα Μακρυώτικα και μια ισοπαλία 1-1 στην παράταση (0-1 κ.α.) στην Σκάλα τον Α.Ο. Πρόννων.

Επίσης να πούμε εδώ ότι, οι δύο ομάδες τη φετινή περίοδο συναντώνται μεταξύ τους για τρίτη φορά. 

Η πρώτη ήταν για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, όπου η ομάδα του Γ. Τόγια στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής είχε περάσει αέρα από τα Μακρυώτικα με το άνετο και ευρύ 1-6, ενώ η επόμενη ήταν ο πρώτος αγώνας της σειράς των ημιτελικών, επίσης στα Μακρυώτικα, με τους γηπεδούχους και εδώ να είναι οι νικητές με σκορ 0-1!

Την Τετάρτη το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, με τα Διλινάτα να κρατούν στα δικά τους χέρια την πρόκριση στον τελικό.

Βέβαια, θα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν με επιθετικό πνεύμα, αλλά και αμυντική αφοσίωση, ώστε να μην δεχθούν κάποιο γκολ, μιας και δεν έχουν άλλη επιλογή, ούτε και να χάσουν κάτι.

Ας ελπίσουμε ότι, οι δύο ομάδες θα μας προσφέρουν καλό  θέαμα και γκολ.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια οι διαιτητές των παραπάνω αγώνων.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου