Τετάρτη, Μαΐου 1

Στον Άγιο Αντώνη αύριο (2/5) στις 1 το μεσημέρι ο Παλληξουριακός φιλοξενεί το Γύθειο.... Όλοι κοντά στην ομάδα μας

2η αγωνιστική το διήμερο σήμερα Τετάρτη 1 και αύριο Πέμπτη 2/5 στα μπαράζ προβιβασμού για άνοδο στην Γ' Εθνική και τον Α.Ο. Παλληξουριακό, να φιλοξενεί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, τον αήττητο πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Λακωνίας Γ.Σ. Πανγυθεατικό.

Αγωνιστική δράση θα έχουμε ακόμη, σήμερα 1/5 στην Πάτρα και αύριο 2/5 στα Κρέστενα.

Λόγω της απεργίας των πλοίων την πρωτομαγιά, εκτός του παιχνιδιού του Ληξουρίου, την Πέμπτη 2/5 θα διεξαχθεί για τον ίδιο λόγο και αυτό μεταξύ, Ξενοφώντα Κρεστένων - Θύλλεας Αμπελοκήπων Ζακύνθου.

Το παιχνίδι της Πάτρας, Ατρόμητος - Παναρκαδικός θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα Τετάρτη 1/5.

Ο Α.Ο. Μιλτιάδης από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 1-5-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων Αχαΐας

Ατρόμητος Πατρών - Α.Ο. Παναρκαδικός

Τριγάζης

Αναστάσιος

Βιντσετζάτος Κ. 

Παντελίδου Π.

(Ανατ. Αττικής)

2.

Πέμπτη 2-5-2024  ώρα:15:30

Δημοτικό Γήπεδο Κρεστένων

Ξενοφώντας Κρ. - Θύελλα Αμπελοκήπων

Μπέγκος

Ανδρέας

Μακρής Νικ.(Αργολίδας)

Κουτσογιάννης Ηλ.(Ηρακλείου)

3.

Πέμπτη 2-4-2024  ώρα:13:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - ΓΣ Πανγυθεατικός 

Ζυγάς

Παναγιώτης

Ροκοπάνος Ελ.

Κεφαλής Γ.(Αιτωλοακαρνανίας)

          

Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται για τους «ερυθρόλευκους», η σειρά των playoffs προβιβασμού στη Γ' Εθνική κατηγορία, με το προγραμματισμένο παιχνίδι τους για αύριο Πέμπτη 2/5 στις 1 το μεσημέρι στον Άγιο Αντώνη, όπου θα φιλοξενήσουν το δυνατό Πανγυθεατικό, πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Μιας πολύ δυνατής και ποιοτικής ομάδας, η οποία κατέχει το ιστορικό αήττητο ρεκόρ 6 ετών στο τοπικό Λακωνίας, ενώ στην πρεμιέρα έκανε περίπατο απέναντι στο φαβορί Μιλτιάδη, με εύκολη νίκη και σκορ 4-0!!

Σίγουρα, όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς, έτσι και αυτό δεν θα είναι εύκολο για τους νταμπλούχους Κεφαλονιάς - Ιθάκης και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο και να κάνουν έτσι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα, για το όνειρο της ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, περιόδου 2024-2025.

Άλλωστε, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Τρίπολη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, ώστε εκτός από τον παραπάνω στόχο, να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις, να διατηρήσει το αήττητο, να ανέβει βαθμολογικά μιας και ακολουθεί το ρεπό της 3ης αγωνιστικής και να κερδίσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι, η ισοπαλία της Τρίπολης ανήκει στο παρελθόν, και όλοι στην ομάδα της Κεφαλονιάς είναι αισιόδοξοι, πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, να κάνουν σεφτέ στις νίκες, συνεχίζοντας επιτυχημένα τη σειρά, με αρκετές μάλιστα πιθανότητες να πιάσουν ακόμη και κορυφή!

Ο coach Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος και οι συνεργάτες του, έχουν κάποια προβλήματα, όμως δεν μένουν σε αυτά και σε καμία περίπτωση δεν θα τους εμποδίσουν να παρατάξουν την ομάδα τους πανέτοιμη κατά τα άλλα στον αγωνιστικό χώρο του Αγίου Αντωνίου, χωρίς άγχος, αλλά με αποφασιστικότητα και πίστη, μόνο για νίκη.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πρωταθλητές Αρκαδίας, προέρχονται από μία εντυπωσιακή αήττητη χρονιά, ενώ την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Μιλτιάδη, στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, έκαναν το καλύτερο ποδαρικό στη σειρά, επικρατώντας με σκορ 4-0 των Μεσσήνιων, που κατά πολλούς είναι ένα από τα φαβορί ανόδου από τις ομάδες του 5ου ομίλου!

Η ομάδα του Στ. Μανιάτη, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα κατέβει στο Ληξούρι με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. 

Μία νίκη που εκτός του ότι θα την διατηρήσει στην κορυφή, παράλληλα θα την χρίσει πρώτο φαβορί, για το ένα από τα τρία "εισιτήρια" ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, της επόμενης σεζόν.

Σημαντικό, εκατέρωθεν λοιπόν το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, σε μία πολύ δύσκολη και ακατάλληλη ώρα.

Η ομάδα μας, θα παίξει μόνο για τη νίκη, η οποία θα είναι το ζητούμενο.

Έτσι, θα παλέψει μόνο για αυτή, θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα και περιμένουμε ένα δυνατό, επιθετικό και αμφίρροπο παιχνίδι, με αγωνία και καλό θέαμα.

Για αυτό, θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φίλων της ομάδας μας από όλη την Κεφαλονιά και η στήριξη τους, σε ένα τόσο σημαντικό για την πορεία της ομάδας της Κεφαλονιάς παιχνίδι.

Όλοι την Πέμπτη 1 το μεσημέρι στον Άγιο Αντώνη!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Π. Ζυγάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Ροκοπάνο και Γ. Κεφαλή από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι, ο Παλληξουριακός παραμένει αήττητος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, απέναντι στις ομάδες από τη Λακωνία, αφού μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 3 παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι.

Επίσης na θυμίσουμε ότι, τελευταία φορά που αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες, ήταν την περίοδο 2021-2022, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, για την ίδια διοργάνωση στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής και τότε είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Αύριο Πέμπτη 2/5/2024 στις 1 το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Άγιο Αντώνη!

         

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»:

Πανγυθεατικός ή Πανγυθειατικός Γ.Σ. είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα το Γύθειο της Λακωνίας. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1901, έχει έμβλημα ένα λαμπαδηδρόμο και χρώματά του είναι το μπλε και το λευκό

Διαθέτει τμήματα ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, στίβου και ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ στο παρελθόν διέθετε και άλλα αθλητικά τμήματα.

Το 2019 κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας και κέρδισε στον τελικό του Σούπερ Καπ τον ΠΣ Σπάρτης και κατέκτησε το τρόπαιο. 

Τις περιόδους 2020 και 2021 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. 

Το 2022 στέφθηκε για ακόμα μια φορά Αήττητος Πρωταθλητής Λακωνίας. Κατέκτησε ξανά την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία μέσα από αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων. 

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έλαβε μέρος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και τερμάτισε στη 13η θέση με 12 βαθμούς (όμιλος 14 ομάδων) με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκίνησαν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Λακωνίας (3-1 τον Μολαϊκό) και ολοκληρώθηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Λακωνίας (3-1 τον Αμυκλιακό).

Παράλληλα, για πρώτη φορά την περίοδο 2022-2023, συστάθηκε και ο Πανγυθεατικός Β', ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Λακωνίας.

Τη φετινή περίοδο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Λακωνίας αήττητος, έχοντας 16 νίκες και 2 ισοπαλίες (79-2 τέρματα) στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (11-0 τέρματα).

Επίσης ήταν finalist στον τελικό του τοπικού κυπέλλου, όπου έγινε η έκπληξη και ηττήθηκε από τον Π.Α.Σ. Σπάρτη με σκορ 2-0!

Έδρα του είναι το Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου και προπονητής του είναι ο κ. Σταύρος Μανιάτης.

** Οι φωτο είναι από το παιχνίδι της περιόδου 2021 - 2022 στο Ληξούρι.

          

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδα

Βαθμ.

Αγ.

Νίκ.

Ισοπ.

Ήττ.

Γκολ

1.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

3

1

1

0

0

4 - 0

2.

Α.Σ. Θύελλα Αμπελ.

3

1

1

0

0

2 - 0

3.

ΑΟ Παλληξουριακός

1

1

0

1

0

1 - 1

4.

Α.Ο. Παναρκαδικός

1

1

0

1

0

1 - 1

5.

Ατρόμητος Πατρών

0

1

0

0

1

0 - 2

6.

Α.Ο. Μιλτιάδης

0

1

0

0

1

0 - 4

7.

Α.Ο. Ξενοφών Κρ.

-

-

-

-

-

- - -

          

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω Πάσχα και θα συνεχιστεί πλέον την Κυριακή 12/5, με την 3η αγωνιστική και τον νταμπλούχο Κεφαλονιάς να έχει ρεπό.

Η επόμενη 3η αγωνιστική

(Κυριακή 12/5/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Παναρκαδικός - Θύελλα Αμπελοκήπων

2.

Α.Ο. Μιλτιάδης - Ατρόμητος Πατρών

3.

Α.Ο. Ξενοφών Κρεστ. - Γ.Σ. Πανγυθεατικός

4.

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου