Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Έδειξαν έτοιμοι Α.Ο. Σάμης - Παλληξουριακός στο σημερινό 2-3 του Καραβόμυλου

Συνέχεια φιλικών προπονητικού χαρακτήρα αγώνων. Αυτή την φορά στο Δημοτικό Καραβόμυλου, όπου το σήμερα Σάββατο απόγευμα, ο τοπικός Α.Ο. Σάμης φιλοξένησε τον περσινό νταμπλούχο Παλληξουριακό.

Εκεί, οι προπονητές των ομάδων Σπ. Παπαδάτος – Τ. Παπαθεοδωρόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές τους, για δεύτερη φορά κατά την περίοδο μιας εξαντλητικής προετοιμασίας.

Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα, αλλά και να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Σίγουρα τα συμπεράσματα ήταν ενθαρρυντικά και οι δύο ομάδες να δείχνουν έτοιμες για την πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/9/2024.

Η Σάμη θα φιλοξενηθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τον Παγκεφαλληνιακό, ενώ ο Παλληξουριακός θα υποδεχθεί την Πρόοδο Ιθάκης στον Άγιο Αντώνη.

Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή, στις 3 και 45' το απόγευμα και 11:45' το πρωί αντίστοιχα.

Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό φιλικό του Καραβόμυλου, παρακολουθήσαμε αρκετά καλό θέαμα, με διακυμάνσεις και ανατροπές στο σκορ, ενώ οι δύο αντίπαλοι έδειξαν ότι, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στις δύο φετινές τοπικές διοργανώσεις!

Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό, το σκορ της εν λόγω συνάντησης, είναι το 2-3 για τον Παλληξουριακό.

Τα γκολ

1-0  Γ. Καρασαββίδης

1-1   Α. Λυκούδης

2-1  Γ. Βειζάι

2-2  Μ. Μπράτι

2-3  Α. Κορσιάνος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου