Παρασκευή, Μαρτίου 2

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
     Με τον αγώνα Οδυσσέα Ιθάκης-Διλινάτων συνεχίζεται την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Ιθάκης και ώρα 11:00 το τοπικό κύπελλο Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της Α΄σειράς-Γ΄ φάσης του θεσμού (ημιτελικός).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.       Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ







ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ…….
ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ   
Τα αήττητα φέτος Διλινάτα μετά την είσοδο τους στον τελικό των playoffs  του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας έχουν άλλον έναν στόχο το να κατακτήσουν το νταμπλ.
     Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι αναμφισβήτητα η ομάδα του Τ. Φωή  με τον Οδυσσέα να θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτό τον θεσμό, και να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.
     Οι ποδοσφαιριστές του Κ. Κουτσουβέλη ξέρουν την δυσκολία του αγώνα αλλά πιστεύουν ότι μπορούν τουλάχιστον να παλέψουν για το καλύτερο και ότι προκύψει στο τέλος εκμεταλλευόμενοι και τον σημαντικό παράγοντα της έδρας τους, όπως άλλωστε έγινε και στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βαθύ.
     Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι Κ. Κουτσουβέλης, Τ. Φωής θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρόκριση της ομάδας τους στον μεγάλο τελικό.
     Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των 90΄ θα υπάρξει ημίωρη παράταση και αν και εκεί οι ομάδες δεν λύσουν τις «διαφορές» τους τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Παν. Παίζη.
Πως έφθασαν οι ομάδες μέχρι εδώ.
Τα Διλινάτα στην α΄ φάση απέκλεισαν τον Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 3-1, ενώ στην β΄ την Πρόοδο Ιθάκης με σκορ 1-0.
Ο Οδυσσέας στην α΄ φάση απέκλεισε τα Φωκάτα με νίκη 2-1 εκτός έδρας, ενώ στην β΄ φάση πέρασε χωρίς αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου