Pages

Κυριακή, Μαρτίου 4

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ +5 ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ 2-0
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 2-0 ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ
ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ 2-1 ΣΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ
ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ 1-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΟΛΑ «0» ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΠΑΜΙΣΟ – ΕΡΑΝΗ 0-0.
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ 1-2
    Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ     ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡ.
         1              2








     Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Εικοσιμία γνώρισε νέα ήττα στις Κεραμειές από τον Διαγόρα Βραχνέϊκων με σκορ 2-1 αν και προηγήθηκε και έδειχνε ότι αυτή την φορά θα τα κατάφερνε.

     Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό σαν θέαμα και οι ομάδες προσπαθούσαν μέσα από το δυνατό τους παιχνίδι να επιβληθούν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκουν ρυθμό για να κάνουν το δικό τους παιχνίδι.
     Στο δεύτερο η κατάσταση άλλαξε, το παιχνίδι έγινε αρκετά καλό με τις ομάδες επιτέλους να παίζουν και …ποδόσφαιρο, να πετυχαίνουν γκολ αλλά και να δημιουργούν φάσεις.
     Φάσεις και γκολ
     Ένα μακρινό σουτ του Νικολόπουλου στο 18΄στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραίσκου.
     Στο 40΄ένα μακρινό σουτ του Νίκα φέρνει τον Μπίζο σε πλεονεκτική θέση για γκολ, η κεφαλιά του όμως καταλήγει λίγο άουτ.
     Στο 41΄ η Εικοσιμία στέκεται άτυχη όταν η σέντρα-σουτ του Αντωνάτου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Λιούρδη και στη επιστροφή της ο Αντ. Κορσιάνος την στρώνει στον Πολλάκη το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Λιούρδης.
     Το 1-0 για την Εικοσιμία έρχεται στο 54΄ όταν ο Αντ. Κορσιάνος με ωραία εκτέλεση κόρνερ από δεξιά βρίσκει τον Κ. Κουμαριώτη σε πλεονεκτική θέση αλλά η πολύ ωραία κεφαλιά του θα βρει στα σώματα των αμυντικών με τον Σπ. Τζωρτζάτο να εκμεταλλεύεται την σύγχυση των αμυντικών του Διαγόρα και με πλασέ να ανοίγει το σκορ για το 1-0.
     Στο 61΄ σέντρα ακριβείας του Γερασιμάτου φέρνει τον Πολλάκη μόνο στο δεύτερο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του είναι πολύ κακή και καταλήγει στα χέρια του Λιούρδη.
      Νέο κόρνερ του Αντ. Κορσιάνου βρίσκει τον Αλεξανδράτο στην μικρή περιοχή η καρφωτή κεφαλιά του οποίου καταλήγει με πολύ δύναμη στα χέρια του Λιούρδη.
      Το 1-1 για τον Διαγόρα θα πετύχει στο 65΄ ο Νάτσης με κεφαλιά στην κενή εστία ύστερα από κεφαλιά πάσα του Γάτσου που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Καραϊσκου.
      Και σαν να μην έφθανε αυτό ο Διαγόρας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76 και πάλι με τον Νάτση και ύστερα από εκπληκτική παράλληλη πάσα του Παναγόπουλου.
      Στο 77΄η Εικοσιμία θα μείνει με δέκα παίκτες αφού θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Χρ. Μινέτος.
      Τέλος στο 87΄ο διαιτητής κ. Νίκας θα αποβάλλει τον προπονητή της Εικοσιμίας Δημ. Ζησιμάτο για διαμαρτυρία.
     Μέτρια  η διαιτησία του κ. Δ. Νίκα και των βοηθών του κ.κ. Λούκα και Γκούμα από την Μεσσηνία. Στα αρνητικά του οι πολλές κίτρινες κάρτες που έβγαλε στο παιχνίδι αλλά και τα υπερβολικά του σφυρίγματα.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος Δημ.), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος (82΄ Στεφανάτος), Ντουκάι (λ.τ. 67΄Ψαριανός), Χ. Μινέτος, Πολλάκης, Αποστολάτος, Αντωνάτος (72΄Γεωργόπουλος), Κορσιάνος Αντ..
Διαγόρας Βρ.(Μ. Καπετανάκης), Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νίκας (85΄Τάκος), Βογιαντζής, Γάτσος, Λάζαρης, Τσούντος Βασ. (57΄Παρίσης), Νικολόπουλος (90΄Παναγόπουλος), Νάτσης, Παναγόπουλος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 16ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0 – 2

2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
1 – 2
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
1 – 0
4.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
1 – 2
5.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
Δεν διεξήχθη
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
0 – 0
7.
Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΑΧΑΪΚΗ
2 – 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 16 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
45
34 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
40
30 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
29
22 – 14
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
29
25 – 15
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
27
22 – 11
6.
ΑΧΑΪΚΗ
26
17 – 12
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
24
23 – 19
8.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
23
24 – 16
9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
22
21 – 20
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
18
21 – 2
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
18
16 – 18
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
11 – 41
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 - 32
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 33
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποβληθεί
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (17η 11/3/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
6.
ΑΧΑΪΚΗ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
7.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
 PLAYOFFS
ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι.
0 - 2 
ΝΕΑ ΝΙΚΗ Ο Α.Ο.Κ.Ι ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 2-0 ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
Α.Ε.Κ.                           Α.Ο.Κ.Ι.
          0                       2
    








     Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. να μπαίνει δυνατά με στόχο την επιτυχία ενός γρήγορου τέρματος μήπως και κατάφερνε να ανατρέψει τα προγνωστικά, κάτι που τελικά δεν μπόρεσε, αφού όσο περνούσε ο χρόνος η εμπειρία του Α.Ο.Κ.Ι. ήταν αυτή που του έδωσε τη νίκη με σκορ 2-0 και την «πανηγυρική» πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.
     Συμπερασματικά, η νίκη της ομάδας του Θόδωρου Βουκελάτου όπως και η πρόκριση στον τελικό ήταν δίκαιη σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε σε όλους τους αγώνες αυτής της σειράς.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 10΄ο Κρούτη με ωραία εκτέλεση φάουλ θα βρει μέσα στην περιοχή τον Καλπάκη, η κεφαλιά του οποίου θα σταματήσει στο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
     Ένα φάουλ από δεξιά του Μπαζάρογλου στο 21΄ θα βρει το Μεσοροπιάν σε πολύ ευνοϊκή θέση, η κεφαλιά του οποίου θα περάσει όμως λίγο πάνω από τα δοκάρια του Α. Κουμαριώτη.
      Νέα κεφαλιά αυτή την φορά του Κρούτη μέσα από την περιοχή στο 30΄ ύστερα από σέντρα του Χασάι με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
      Εκπληκτική απόκρουση του Μαρκαντωνάτου στο 45’ σε σουτ του Χασάι από το ύψος του πέναλτι.
      Τρία λεπτά (48’) μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Α.Ο.Κ.Ι. θα ανοίξει το σκορ με διαγώνιο σουτ του Κανάκη στο αντίθετο «Γ» της εστίας του Α. Κουμαριώτη για το 0-1.
      Στο 58’ η Α.Ε.Κ. θα σταθεί για δεύτερη φορά άτυχη στο παιχνίδι αφού το σουτ του Χασάι μέσα από την περιοχή θα σταματήσει στο δοκάρι της εστίας του Μαρκαντωνάτου.
     Ένα σουτ του Εμιλιάνο θα καταλήξει ελάχιστα άουτ. Στο 82’ ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πετύχει το 0-2 «κλειδώνοντας» την υπόθεση πρόκριση. Συγκεκριμένα, ο Κόμητας με κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει τον Αλέκο Πολλάτο, ο οποίος θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Α. Κουμαριώτη, που πραγματοποιούσε έξοδο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε.Κ.
     Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Χ. Αβάζαρο.
     Πολύ όμορφη εικόνα στο τέλος με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται και να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιες εικόνες έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας και δείχνουν την ποιότητα των ανθρώπων που το υπηρετούν.
     Συγχαρητήρια σε όλους!
Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης),Κουμαριώτης Αγγ., Στεφανάτος, Βαλλιανάτος, Καλπάκης, Χασάη, Κόλλιας, Λούλουδας, Κρούτη, Τασιούλης, Εμιλιάνο (79΄Π. Κουμαριώτης), Κοτίνης (62΄Ζαμπαύτης).
  Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος),Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Πολλάτος Διον., Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Φωκάς (88΄Μολφέτας), Κανάκης (71΄Πολλάτος Αλ.), Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Γιαν. (65΄Κόμητας).
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
3 – 1
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ  Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ              ΠΡΟΟΔΟΣ
            3                       1

    










     Ο Παλληξουριακός επικράτησε δίκαια της Προόδου με 3-1 στο Ληξούρι κερδίζοντας την άνοδο και την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο με τη Σάμη.
      Φάσεις και γκολ

     Η Πρόοδος άνοιξε νωρίς το σκορ στο 10' όταν από βολέ του τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα ο Βασιλάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
     Ο Παλληξουριακός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαρκάτο Σπ. στο 20' με δυνατό βολέ από το πέναλτι ύστερα από ωραίο κόψιμο της μπάλας από τον Πρεντάνο Δ.
     Ο Πρεντάνος Δ., με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ στο 23' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ληξουρίου σε 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
     Στο 50' ο Λυμπερόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα.
     Ο νεαρός Κοζομπόλης έβαλε τέρμα στις ελπίδες της Προόδου όταν στο 80' με  πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν όλοι για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους ενώ από την Πρόοδο οι Βασιλάκης και Λαγκαδάς.
Καλή η διαιτησία του κ. Μενεγάτου και των βοηθών του.
     Ο Παλληξουριακός αξίζει πολλά συγχαρητήρια διότι ξεκίνησε με -4 βαθμούς, και τιμωρία 2 αγωνιστικών όλης της ομάδας (και των 18), με ποινές παικτών 4,6,8 και 16 αγωνιστικές, με τιμωρία 4 αγωνιστικών της έδρας και παρόλα αυτά ανεβαίνει πάλι εκεί που ανήκει στην Α' κατηγορία.
     Οι συνθέσεις:
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι., ΛΑΔΑΣ Ι (ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ.)., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ., ΓΑΛΑΝΟΣ Δ., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ. (ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ Π.), ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ..
ΠΡΟΟΔΟΣ:ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Γ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΔΟΡΙΖΑΣ Π., ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΛΑΓΚΑΔΑΣ Κ., ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ Β., ΤΟΦΑΛΟΣ Μ., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ., ΤΣΙΡΟΣ Α., ΧΑΝΟΣ Γ., QORRAL REDON
Συντάκτης κειμένου:Χάρης Πρεντάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου