Παρασκευή, Μαρτίου 2

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ


ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ!!
ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Ιδιαίτερα δυνατή εμφανίστηκε η Εθνική Ομάδα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (ευρωπαϊκή ζώνη) - ΒNP Paribas World Team Cup Qualification event (Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος) τένις με αμαξίδιο που φιλοξενείται στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλιότερο άρθρο μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελείται από 3 σπουδαίους αθλητές τους Γιώργος Λαζαρίδης, Στέφανος Διαμαντής, και Μίνως Σταμάτη μαζί με τον προπονητής τους Γιώργος Κόντο. Η Εθνική μας ξεκίνησε νικηφόρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης,  όπου νίκησε 2-1 το Ισραήλ.
Ο Στέφανος Διαμαντής επικράτησε 6-1, 6-1 του Γκενάντι Κοχάνοφ (Genadi Kohanov) στον πρώτο αγώνα, ενώ στον αμέσως επόμενο ο Γιώργος Λαζαρίδης γνώρισε την ήττα με 6-7 (3), 6-1, 6-3 από τον Ασαάφ Στοκόλ (AsaafStokol).
Ο Γιώργος Λαζαρίδης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νότινγχαμ 2009
            Στο διπλό, οι Διαμαντής και Λαζαρίδης επικράτησαν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με 6-7 (4), 6-3 (10-3) των Κοχάνοφ/Στοκόλ, χαρίζοντας τη νίκη στην εθνική μας ομάδα.
Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διέλυσε 3-0 τη Λιθουανία, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον 3ο Προκριματικό Όμιλο και το Σάββατο θα διεκδικήσει μια θέση στον Τελικό της διοργάνωσης, που θα το φέρει ένα βήμα πριν τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.
Συγκεκριμένα ο Στέφανος Διαμαντής στον πρώτο αγώνα του απλού επικράτησε 6-0, 6-1 του Λιθουανού αντιπάλου του, ενώ ο Γιώργος Λαζαρίδης νίκησε στον δεύτερο αγώνα με 7-6, 6-1. Στο διπλό οι Μίνως/Λαζαρίδης επικράτησαν 6-1, 7-6. αγ
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου!!!!

 Επιμέλεια: Μοσχονά-Καρκαβέλα Ειρήνη, Γυμνάστρια Προσαρμοσμένης Φ.Α.

Πηγές :www.georgelazaridis.gr, www.eaom-amea.gr, www.paralympichellas.blogspot.com,     www.itftennis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου