Pages

Τετάρτη, Ιουλίου 4

BEACH SOCCER

Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου: 

Λευκορωσία-Ελλάδα 4-3

   Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer 2013. Η Εθνική ηττήθηκε 3-4 από τη Λευκορωσία στο νοκ-άουτ αγώνα για τους «16» της ευρωπαϊκής ζώνης, αφήνοντας, όμως, πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
    Η ελληνική ομάδα άγγιξε την πρόκριση στην οκτάδα και πάλεψε έως το τέλος τον αγώνα, όμως η εμπειρία των αντιπάλων και η ατυχία σε κρίσιμες επιθέσεις τής στέρησαν μια μεγάλη επιτυχία.
      Και τα τρία γκολ της Εθνικής πέτυχε ο Κωνσταντακόπουλος.
Τα δωδεκάλεπτα: 0-1, 3-1, 4-3.
    Η Ελλάδα ξεκίνησε με τους Νικολάου, Τριανταφυλλίδη, Παπαευστρατίου, Γκρίτσαλη και Ράπτη. Εκτός δεκάδας έμειναν οι Αρτινός και Δελαπόρτας (λόγω καρτών).
     Ο προπονητής της Εθνικής, Στέφανος Σοϊλεμές δήλωσε στο epo.gr: «Το φαβορί στον αγώνα ήταν ξεκάθαρα η Λευκορωσία, που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Πρόκειται για μια ανερχόμενη δύναμη στο άθλημα, με πολλές διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά και σαφώς περισσότερο χρόνο προετοιμασίας.  Παλέψαμε το ματς έως το τέλος και δεν πήραμε την πρόκριση γιατί οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι και πιο τυχεροί στις λεπτομέρειες. Έχουμε πετύχει πάρα πολλά μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Με ανάλογη δουλειά και οργάνωση, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κάνουμε κι άλλα βήματα προόδου»
Πηγή:http://www.epo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου