Σάββατο, Ιουλίου 7

Ο Γ. ΣΚΡΟΠΟΛΙΘΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


ΣΤΗΝ ΑΓΕΖ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΡΟΠΟΛΙΘΑΣ
     Στα “σαλόνια” της Γ΄Εθνικής κατηγορίας του Μπάσκετ ανέλαβε να οδηγήσει την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου ένας “δικός” μας άνθρωπος ο Γιώργος Σκροπολίθας.
     Η Διοίκηση της ομάδας της Ζακύνθου που φέτος κέρδισε την άνοδο της σε Εθνική κατηγορία, και ο πρόεδρος της κ. Γ. Μάργαρης εκτιμώντας την εμπειρία και τις γνώσεις του καταξιωμένου τεχνικού και αφού υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα, συμφώνησαν αμέσως σε αυτή την συνεργασία.
     Ο Γ. Σκροπολίθας ήταν ο προπονητής που ανέβασε τον Α.Σ. Κεφαλονιάς και στην συνέχεια τον οδήγησε με απόλυτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της τόσο πολύ δύσκολης αυτής κατηγορίας.
     Ήδη έχουν αρχίσει από την Ζακυνθινή ομάδα οι πρώτες κινήσεις με την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ηχηρά ονόματα, μεταξύ των οποίων του Β. Καπερώνη, του Νικολόπουλου (έχει περάσει και από την Κεφαλονιά με επιτυχία), του Χ. Τσιρώνη και του Χουλιάρα από την Νίκη Προαστείου.
Επίσης είναι πολύ πιθανόν να ενισχύσουν την ομάδα δυο δικά της παιδιά που τα τελευταία χρόνια διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα και είναι ο Κ. Μάργαρης και Ι. Λυκουρέσης.
     Το sportsthea εύχεται τόσο στην ΑΓΕΖ όσο και στον φίλο προπονητή Γ. Σκροπολίθα καλή επιτυχία στην δύσκολη προσπάθεια τους, η οποία χρειάζεται την στήριξη της Ζακυνθινής κοινωνίας και των φιλάθλων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου