Πέμπτη, Ιανουαρίου 29

Τέλος και ο ΟΦΗ;....Δεν ορίσθηκε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο... και -4 βαθμούς


Σε περιπέτειες σχετικά με το μέλλον του στην Super League μπαίνει ο ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα μετά τη σημερινή απόφαση της διοργανώτριας δεν θα αγωνισθεί την Κυριακή αφού το προγραμματισμένο παιχνίδι της με τον Ατρόμητο δεν ορίσθηκε λόγω οφειλών της Κρητικής ΠΑΕ στους Χόργε και Ζόρντι Λόπεθ, και παράλληλα της αφαιρούνται και 4 βαθμοί.
Ουσιαστικά αυτή η ποινή που είναι η δεύτερη μετα το -6 για οφειλή στον Αλεξάνταρ Πέσιτς.
Έτσι ο ΟΦΗ περνάει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα και ουσιαστικά δεν μπ[ορεί ακόμη και αν συνεχίσει να σωθεί.
Αναμένονται εξελίξεις που όπως φαίνεται θα είναι δυσάρεστες για το ποδόσφαιρο.     
Η ανακοίνωση της Super League:
"Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών-ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου