Παρασκευή, Απριλίου 21

Λάμψη αστέρων στα «Βεργώτεια 2017»


Πλησιάζουμε, μια εβδομάδα περίπου έμεινε, για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο νησί με την διεξαγωγή των αγώνων στίβου «Βεργώτεια 2017» και όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού στίβου από όλη την Ελλάδα.
Κατερίνα Κυριακοπούλου
Το αγώνισμα που ξεχωρίζει για το πολύ υψηλό επίπεδο και που αναμένουμε να κλέψει την παράσταση, είναι το ύψος γυναικών (οι συμμετοχές θυμίζουν τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος).
Τα ονόματα που ξεχωρίζουν και δίνουν «λάμψη» στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι αυτά των: Κατερίνα Ντούνη της Κηφισιάς, Παναγιώτα Δόση της Κέρκυρας, Ρέτζιου Αθηνάς της Κηφισιάς (ήταν οι 3 πρώτες στο πανελλήνιο κλειστού στίβου), Κατερίνα Κυριακοπούλου της Παναχαϊκής με επίδοση 1.84 (επανέρχεται μετά από 1 χρόνο από τραυματισμό).
Αναστασία Φουτσιτζίδου
Σε αυτό το γκρουπ θα αγωνισθούν και οι «δικές» μας αθλήτριες Μέμη Αλυσανδράτου και Άννα Κρούσου.
Όμως και στο μήκος η Αναστασία Φουτσιτζίδου από τη Σύρο με επίδοση 5.97, υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλα άλματα.
Στα 100 και στα 200 η Δέσποινα Μουρτά (σε εξαιρετική κατάσταση), έρχεται στα Βεργώτεια με στόχο να πετύχει μια μεγάλη επίδοση.
Τέλος οι διοργανωτές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα συμμετοχές και περιμένουν να αγωνιστούν, πάνω από 80 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μαζί με τους δικούς μας, αναμένουν να φθάσουν πάνω από 120.
Άννα Κρούσου
Μέμη Αλυσανδράτου
Δέσποινα Μουρτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου