Pages

Παρασκευή, Μαρτίου 1

Στον τελικό της Κ-14 η Εικοσιμία 2-1 την Σάμη


Σήμερα το απόγευμα άνοιξε η αυλαία του final-4, του πρωταθλήματος υποδομών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και συγκεκριμένα της κατηγορίας Κ-14, όπου στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων η Εικοσιμία επικράτησε της Σάμης με σκορ 2-1, κερδίζοντας παράλληλα και το πρώτο από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό, ενώ η Σάμη θα συμμετάσχει στον μικρό.
Παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και τα πιτσιρίκια τόσο του Δημ. Ζησιμάτου, όσο και αυτά του Π. Περιβολάρη, έδειξαν το ταλέντο τους, αλλά και με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο τη σημαντική δουλειά που γίνεται στις δύο αυτές ομάδες.
Τα γκολ
Η Εικοσιμία στο 35' θα προηγηθεί στο σκορ 1-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Τσιλιμιδού. 
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης η Σάμη θα έχει σουτ του Δελαπόρτα και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 51'  η ομάδα του Π. Περιβολάρη θα ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Β. Δρακουλόγκωνα, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με ωραία προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μεσολωρά.
τελικά η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό, αφού στο 70' θα πετύχει το τελικό 2-1 με κοντινή προβολή του Πρέτζα, ύστερα από αμυντική σύγχυση των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Μεσολωράς, Καμπανός, Τσιλιμιδός, Φίλιππας, Ζαπάντης, Hoxhaj, Φουρνιέ, Στρατιώτης, Παπαϊωάννου, Τζάκης, Λορεντζάτος.
Έπαιξαν και οι:Πρέτζας, Πίρρα, Κούσιας.
Σάμη:(Π. Περιβολάρης), Βρεττός, Σπυράτος, Gllava, Κλαουδάτος, Καβαλλιεράτος, Παπαδάτος, Σιφνάκης, Δελαπόρτας, Δημουλάς, Σοφιανός, Δρακουλόγκωνας Ι.
Έπαιξαν και οι:Δρακουλόγκωνας Β., Δόριζας.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον 1ο ημιτελικό





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου