Pages

Δευτέρα, Μαρτίου 4

Δυνατό παιχνίδι στις Κεραμειές και Εθνοφρουρός - Πυλαριακός 2-2


Σε ένα παιχνίδι που θα έκρινε την τελική 4αδα στην Β’ κατηγορία και τις ομάδες που θα πήγαιναν στα playoffs.
Τελικά ο Εθνοφρουρός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και με μια «χρυσή» ισοπαλία, απέναντι στον Πυλαριακό τελικά θα είναι αυτός που θα ακολουθήσει τον σημερινό του αντίπαλο, τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και την Έρυσσο στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος των «μικρών.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και υπήρξαν αρκετά νεύρα.
Οι φιλοξενούμενοι που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά μέσα σε 2’ πέτυχαν δύο γκολ στην αρχή του αγών, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, «απογοητεύοντας» και τον Ηρακλή Πρόννων που περίμενε το καλό νέο από τις Κεραμειές. Τελικά δεν ήρθε ποτέ!
Στο δεύτερο μέρος και υπό το βάρος του πρόωρου αγωνιστικού του τέλους για φέτος ο Εθνοφρουρός ανέβασε στροφές και κατάφερε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα να μειώσει σε 2-1 και στο 80’ να το φέρει στα ίσια!
Τα γκολ στο σημαντικό παιχνίδι των Κεραμειών πέτυχαν για τους φιλοξενούμενους στο 4’ ο Ποταμιάνος και ο Π. Σταμούλης στο 5’.
Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Μπάμπης στο 60’ και ο Αλεξανδράτος στο 80’.
Διαιτητής ο κ. Β. Παναγιωτόπουλος με βοηθούς την κα. Ε. Μπακάκη και τον κ. Δ. Γάτσιο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός: (-), Καμπανός, Τσουραμάνης, Μιχαλάτος Ν., Μιχαλάτος Γ., Τζωρτζάτος, Δανελάτος, Μπάμπης, Θωμάτος, Αλεξανδράτος, Χριστακόπουλος, Χατζής.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Τουλάτος (60’ Saliaj), Σπαθής, Αλυσανδράτος, Γιαννάτος, Νικολοβιένης, Φάντης (46’ Γερολυμάτος), Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Αλυσανδράτος Σπ. (67’ Παπαδόπουλος), Σολδάτος.
Τι λέει ο Κ.Α.Π. Ερασιτεχνών για τις ισοβαθμίες:
Άρθρο 20 Βαθμολογική κατάταξη ομάδων
4. Οι ομάδες κατατάσσονται, κατά σειρά, στον βαθμολογικό πίνακα με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν η καθεμιά. Από τον πίνακα αυτό:
α) Ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος που είναι αυτή που κατέλαβε την πρώτη θέση.
β) Ανακηρύσσονται οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
γ) Ανακηρύσσονται η ομάδα ή οι ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται στην ανώτερη ή κατώτερη κατηγορία βάσει της οικείας προκήρυξης.
5. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
6. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
7. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου