Σάββατο, Μαρτίου 2

Νίκη για τους Πρόννους και 3η θέση..... 4-1 τον Οδυσσέα Ιθάκης


Νέα νίκη για τους Πρόννους, σε αγώνα που άνοιξε σήμερα το πρωί στα Τζαννάτα την αυλαία της 15ης αγωνιστικής, επικράτησαν του ουραγού Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 4-1 και ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς την παρουσία πια της Σάμης, που αύριο αγωνίζεται στις Κεραμειές με τα Φωκάτα.
Έτσι, oι γηπεδούχοι βλέπουν ακόμη πιο αισιόδοξα την κατάληψη της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και στην κανονική του διάρκεια.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που και αυτή την αγωνιστική δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την τύχη τους, θα πρέπει να παλέψουν πολύ δυνατά στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, προκειμένου να αποφύγουν την άμεση επιστροφή τους στην Β΄ τοπική κατηγορία.
Όπως φαίνεται, έχουν να ανεβούν τον δικό τους «Γολγοθά»!
Αγωνιστικά τώρα, στα Τζαννάτα είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τους γηπεδούχους καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο να έχουν περισσότερο κατοχή και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο, χρονικό σημείο που το πάλεψαν πολύ, απείλησαν τους γηπεδούχους και παρά το τελικό σε βάρος τους 4-1 έδειξαν καλά στοιχεία.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0, με τον Σπαθή να βγάζει την σέντρα από δεξιά και τον Κόμητα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζ. Κουτσουβέλη.
Ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, οι Πρόννοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και δεξιά του Αποστολάτου που θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων για το 2-0.
Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα των πρώτων 45’ στο παιχνίδι.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Xhelaj θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Κουτσουβέλη χάνει το κοντρόλ και έτσι η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 51’ όμως οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-0. Ο Πολλάκης θα κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Αποστολάτος με ένα πολύ καλό σουτ στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι, που ανέβασαν ωστόσο ρυθμό, θα καταφέρουν στο 59’ να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με σουτ του Π. Κουτσουβέλη.
Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν μειώσει ακόμη περισσότερο και να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 65’, όταν στο δυνατό σουτ του Γ. Προσαλέντη, ο Παπαβασιλείου με τα ακροδάχτυλα του θα πετάξει την μπάλα πάνω από την εστία του κόρνερ.
Ο Xhelaj στο 72’ θα βγάλει μια ωραία σέντρα στην μικρή περιοχή και ο Πολλάκης θα αστοχήσει στη κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Νέα ευκαιρία για τη ομάδα του Σπ. Ζερβού να μειώσει στο 88’, όταν στη σέντρα από δεξιά των φιλοξενούμενων, ο Αλ. Κουρκουμέλης στη προσπάθεια του να απομακρύνει, θα στείλει την μπάλα με πορεία την εστία της ομάδας του για να σώσει τελικά ο Παπαβασιλείου διώχνοντας πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
Τέλος στο 90+1’ οι γηπεδούχοι θα κλείσουν το σκορ στο 4-1 με ωραίο πλασέ του Ν. Στάβερη, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Ζ. Κουτσουβέλη με κατάληξη στα δίχτυα του.
Με τη νίκη τους αυτή, οι Πρόννοι ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπουν πιο αισιόδοξη την κατάσταση για τη συνέχεια.

Αντίθετα, ο Οδυσσέας παραμένει ουραγός και πλέον η συνέχεια αναμένεται δύσκολη, αφού θα χρειαστεί άμεσα βαθμούς για την παραμονή του.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Δημητράτος, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (56’ Llalaj), Παπαδημητρόπουλος, Αποστολάτος (65’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης, Στάβερης Ν., Κόμητας (58’ Ζαρνακούπης), Xhelaj.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζησ., Dylja, Τσίρος, Προσαλέντης Γ., Φατούρος, Ρενάτο, Κουτσουβέλης Π. (62’ Λιβάνης), Σέλα (68’ Βέρρας), Μετσάνι A., Πατσαλιάς (46’ Λιβιεράτος), Μήτσουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου