Pages

Δευτέρα, Απριλίου 1

Ισόπαλο το ντέρμπι στον Καραβόμυλο... Πυλαριακός - Έρυσσος 2-2


Χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Β´ κατηγορίας, ανάμεσα στον Πυλαριακό και την Έρυσσο.
Το τελικό σκορ βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Σε γενικές γραμμές είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ, με τους φιλοξενούμενους αν και προηγήθηκαν 0-2 στο 70’, εν τέλει να ισοφαρίζονται στις καθυστερήσεις.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ το πρώτο καλό σουτ του αγώνα για την Έρυσσο με τον Sula, η μπάλα θα καταλήξει λίγο έξω.
Στο 25’ θα έχουμε το κόρνερ για τον Πυλαριακό από δεξιά, ο Θωμαΐδης θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω απ το δεξί δοκάρι.
Στο 33’ θα έχουμε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ερύσσου. Συγκεκριμένα ο Sula θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Μιχαλίτση με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο τερματοφύλακας Ν. Καββαδίας, θα αποκρούσει ο Μάκρης και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει το 0-1.
Στο 43’ θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου για τον Πυλαριακό.
Συγκεκριμένα ο Γρηγοράτος θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά, ο Γιαννάτος θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω.
Αυτό θα είναι το σκορ ημιχρόνου.
Στο 53’ καλό χτύπημα φάουλ του Κοψίνη για την Έρυσσο, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή.
Στο 61’ κόρνερ για τον Πυλαριακό από δεξιά, ο Φάντης θα πιάσει την κεφαλιά και τον Καββαδία να αποκρούει ενστικτωδώς.
Στο 65’ νέο καλό σουτ του Γασπαρή για τον Πυλαριακό, και πάλι αποκρούει ο Καββαδίας.
Στο 70’ θα έχουμε το 0-2 για την Έρυσσο. Συγκεκριμένα ο πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι Sula θα δώσει στον αμαρκάριστο Καψογιώργη και ο τελευταίος με πολύ όμορφο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μακρή.
Στο 73’ θα έχουμε το γκολ για τον Πυλαριακό. Ο Γασπαρής θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Φάντη και ο τελευταίος ψύχραιμα θα μειώσει σε 1-2.
Στο 86’ πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Σταμούλη, η μπάλα θα περάσει δίπλα απ το δεξί δοκάρι του Καββαδία.
Στο 90+2’ θα έχουμε την ισοφάριση για τον Πυλαριακό. Ο Γρηγοράτος θα επωφεληθεί από τις κόντρες και με πολύ ωραίο ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καββαδία, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, ενόψει της συνέχειας.
Διαιτητής ο κ. Β. Παναγιωτόπουλος με βοηθούς την κα. Ε. Μπακάκη και τον κ. Δ. Γάτσιο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Γασπαρής Α., Rexha A. (57’ Μασούρας), Γασπαρής Γ., Μιχαλίτσης (46’ Ποταμιάνος), Καβαλλιεράτος (46’ Φάντης), Θωμαΐδης (77’ Αλυσανδράτος Μ.), Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π..
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Ντόντα, Ρεπούσης, Βασιλάτος (66’ Πατρίκιος), Βαλσαμής, Καππάτος Σ. (61’ Πετρόπουλος), Πάπα (56’ Καψογιώργης), Σπυρόπουλος, Sula, Κοψίνης, Rexha R. (69’ Παπαλεξάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου