Pages

Σάββατο, Απριλίου 13

Διαπρέπουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας δυο αδέλφια Κεφαλονιτόπουλα


Δύο νεαροί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, δύο δικά μας παιδιά, ο Στάθης και ο Άγγελος Βαλεντής πρωταγωνιστούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Παύλου.
Τα δύο αδέρφια διαμένουν στη Θεσσαλονίκη όπου και σπουδάζουν ενώ εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς είχαν αγωνιστεί με τον Παλληξουριακό στη Γ' Εθνική και παλαιότερα σε άλλες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος, όπως η Εικοσιμία.
Η Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας  περιλαμβάνει έξι ομίλους με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου να αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο όπου συμμετέχουν 14 ομάδες.
Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου είναι μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τιμόνι της οποίας τη φετινή χρονιά βρίσκεται η Κατερίνα Τσιάπανου κάτοχος UEFA A' και η οποία είναι η πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην ιστορία των αντρικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Μετά από 23 αγωνιστικές ο Κεραυνός Αγίου Παύλου έχει 17 νίκες, 2 ισοπαλίες  και 4 ήττες έχοντας 53 βαθμούς μόλις δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα Νίκη Ηρακλείου.
Στην πολύ καλή πορεία της ομάδας, σημαντικό ρόλο έχουν διαδραματίσει τα δύο Κεφαλονιτόπουλα καθώς έχουν σκοράρει αρκετές φορές και μάλιστα σε κάποιους αγώνες με τα προσωπικά τους γκολ η ομάδα απέσπασε πολύτιμους βαθμούς.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του epsm24.gr όπου πριν από μερικές εβδομάδες είχε τίτλο: "Οικογενειακή υπόθεση στον Κεραυνό Αγίου Παύλου. Έπεσε πάνω στα αδέρφια Βαλεντή η Νίκη Ευκαρπίας".
Η πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία έχει προκαλέσει θετικά σχόλια και τους έχει καθιερώσει στην βασική εντεκάδα ενώ στην τελευταία αναμέτρηση με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Γ. Κούδας για την 23η αγωνιστική ο Άγγελος Βαλεντής σκόραρε για μία ακόμα φορά με ένα γκολ που ήταν το highlight του αγώνα, αφού έπιασε ένα τρομερό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο "Γ".
Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να δούμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και η οποία θα ανέβει απ' ευθείας στην Α' Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 έως 5 σε όλους τους ομίλους θα συμμετέχουν στην διαδικασία προβιβασμού (Playoffs) στην ανώτερη κατηγορία.
Εμείς να ευχηθούμε στα αδέλφια Βαλεντή καλή επιτυχία και ότι καλύτερο σε αυτό που αγαπούν.
Άλλωστε προέρχονται από μια σπουδαία ποδοσφαιρική οικογένεια και ο πατέρας του Διονύσης, ήταν από τους κορυφαίους που αγωνίστηκαν  στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο!
Βίντεο
Εικόνες










Οι φώτο είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο f/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου