Pages

Τετάρτη, Απριλίου 10

Η pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019


Δεύτερη αγωνιστική στα playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, με δυο σπουδαία παιχνίδια, αύριο Πέμπτη σε Κεραμειές - Ληξούρι.
Ο Παλληξουριακός μετά την εντός έδρας, ισοπαλία της πρεμιέρας με τα Διλινάτα, είδε να μειώνεται η διαφορά από τους διώκτες του.
Έτσι πλέον το πρωτάθλημα γίνεται αμφίρροπο και τουλάχιστον μαθηματικά όλες τις ομάδες να δικαιούται να πιστεύουν στο όνειρο.
Το απόγευμα λοιπόν στις 5 στις Κεραμειές, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα στα Διλινάτα και στους Πρόννους.
Ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θέλουν νίκη και τρίποντο, ώστε να μη μείνουν περισσότερο πίσω βαθμολογικά, από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό, διατηρώντας ελπίδες για την κούπα.
Πιθανή ισοπαλία δεν θα είναι ότι καλύτερο και από τις δύο πλευρές!

Την ίδια ώρα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, φιλοξενεί τα νεανικά Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο, αφού με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κούπα και την άνοδο, ενώ τα Φωκάτα, αν ηττηθούν και σε αυτό το παιχνίδι το όνειρο για αυτά λογικά τελειώνει πρόωρα.
Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί οι διαιτητές των αγώνων. Κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί!
Ο πρωτοπόρος και αήττητος φέτος Παλληξουριακός
            
Πέμπτη 11/4/2019
Με το παιχνίδι μεταξύ Διλινάτα - Πρόννων, την ίδια ημέρα και ώρα, στις Κεραμειές, συνεχίζονται με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής τα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Κρίσιμο θα το χαρακτηρίζαμε για τις δύο ομάδες, αφού οι μεν γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας από  τον Παλληξουριακό θέλουν να συνεχίσουν επιτυχημένα στη σειρά και με ένα τρίποντο να παραμείνουν δυναμικά στο κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Και οι φιλοξενούμενοι, που έκαναν καλό ποδαρικό, στην πρεμιέρα και επιβλήθηκαν στα Τζαννάτα των Φωκάτων με σκορ 2-0, θέλουν νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς και με μεγάλες πιθανότητες για την διεκδίκηση του φετινού τροπαίου.
Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, η ομάδα από το «μεγάλο χωριό» έχει το απόλυτο, αφού επικράτησε και στα δύο παιχνίδια, τόσο για το πρώτο γύρο στα Τζαννάτα, όσο και στον δεύτερο στις Κεραμειές.
Φυσικά και δεν μπορεί να έχει σχέση το συγκεκριμένο με τα δύο προηγούμενα και για τον λόγο αυτό περιμένουμε καλό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Και οι δύο ομάδες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στον Άγιο Αντώνη ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα και την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική της περασμένης περιόδου.
Ελπίζουμε την Πέμπτη το απόγευμα στις Κεραμειές, να παρακολουθήσουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι από δυο καλές ομάδες.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας:Τα Διλινάτα έχουν στο ενεργητικό τους δύο νίκες, στα Τζαννάτα για τον α’ γύρο 2-0 και στις Κεραμειές για τον β’ 1-0.
        
Την ίδια ώρα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός φιλοξενεί τα Φωκάτα, σε ένα παιχνίδι που θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Μια νίκη που είναι απαραίτητη, μετά την γκέλα της πρεμιέρας στο ντέρμπι με τα Διλινάτα, στο ίδιο γήπεδο και σκορ 2-2!
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είναι το φαβορί απέναντι στην νεανική και ουραγό ομάδα της σειράς τα Φωκάτα, όμως θα χρειασθούν να ξεπεράσουν σύντομα την απώλεια των δυο βαθμών της πρεμιέρας και παράλληλα να προσπαθήσουν αρκετά, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει ουσιαστικά τίποτε από αυτό το παιχνίδι
Τα Φωκάτα με μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε όλη την περίοδο κατάφεραν να μπουν στη σειρά με το σπαθί τους.
Αυτό λοιπόν που όλοι στην ομάδα επιθυμούν, είναι η καλή αγωνιστική παρουσία μέχρι το τέλος και πολύ περισσότερο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και χρήσιμες εμπειρίες απέναντι σε ομάδες ποιοτικές και καλύτερες τους.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον αγωνιστικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους μια καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο προκύψει μέσα από αυτή.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας: Δύο νίκες για τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής, 1-0 στον Άγιο Αντώνη σε παιχνίδι του α’ γύρου και 3-1 στις Κεραμειές για τον β’ γύρο.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
1
0
1
0
2 - 2
5
2.
Α.Ο. Πρόννοι
1
1
0
0
2 - 0
4
3.
Α.Ο. Διλινάτα
1
0
1
0
2 - 2
3
4.
Α.Ο. Φωκάτα
1
0
0
1
0 - 2
0
        
Η επόμενη Αγωνιστική Playoffs
(Κυριακή 14/4)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Διλινάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου